Primul teaser pentru viitorul Honda CR-V

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 27.06.2011
Honda a publicat primul teaser al viitoarei generaţii CR-V. Crossover-ul este încă învăluit în mister, debutul său fiind programat în toamnă.

Honda pregăteşte terenul pentru noua generaţie a modelului CR-V. SUV-ul este aşteptat în toamna acestui an, cel mai probabil în cadrul Salonului de la Frankfurt sau, ceva mai târziu, la cel de la Tokyo. Constructorul japonez a inaugurat un site dedicat modelului şi, odată cu acesta, a publicat un teaser enigmatic, care anunţă premiera.

Deşi site-ul nu trădează informaţii despre noua generaţie, Honda va adopta un design complet nou pentru CR-V şi un interior revoluţionar, capabil să înglobeze tot ce există în prezent în laboratoarele niponilor. O noutate absolută va fi şi posibila introducere a unei variante de familie, un derivat cu şapte locuri.

Sub capota lui CR-V se va afla dieselul cu patru cilindri, de 2.2 litri şi 150 de cai putere, care va fi revizuit din nou, după faceliftul minor din 2010, când i-a fost aplicată o cutie automată. Experienţa dobândită de Honda în domeniul hibrizilor ar putea face ca noul CR-V să dispună şi de un tren de propulsie IMA (Integrated Motor Assist).

via |  autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru