Primul teaser video cu noua generație Mercedes-Benz CLA: semnătura farurilor a fost dezvăluită

de Daniel Popescu
Sambata, 29.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a publicat un teaser video cu noua generație CLA, care va fi prezentată oficial în 8 ianuarie la Las Vegas.

Mercedes-Benz a anunțat la jumătatea lunii decembrie că va prezenta oficial noua generație CLA în 8 ianuarie, în cadrul târgului de tehnologie Consumer Electronics Show (CES) de la Las Vegas.

La vremea respectivă, germanii au publicat și un teaser cu forma arcuită a plafonului, iar acum au dezvăluit un clip video care prezintă modelul din același unghi. De data aceasta, imaginea scoate în evidență atât forma caroseriei în partea frontală, cât mai ales semnătura farurilor.

O bună parte dintre elementele de design exterior și interior vor fi preluate de la noua generație Clasa A. Astfel, la interior vor exista două ecrane (instrumentarul digital de bord și display-ul sistemului de infotainment) disponibile în versiuni de 7 sau 10.25 de inch, iar modelul va fi echipat și cu sistemul de infotainment MBUX disponibil împreună cu funcția Energizing Coach.

De asemenea, este de așteptat ca gama de motorizări să fie similară cu cea disponibilă pe clasă A.

Astfel, clienții vor putea opta pentru motoare pe benzină de 1.33 litri și 2.0 litri, capabile să genereze între 109 CP și 224 CP, în funcție de versiune. Între timp, fanii diesel vor putea opta pentru propulsoare de la 116 CP până la 190 CP.

Via Mercedes-Benz

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru