Primul teaser video cu viitorul Mercedes-AMG A45: derapaje controlate cu Hot Hatch-ul de peste 400 CP

de Cornel Șocariciu
Luni, 24.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-AMG a publicat un scurt clip filmat pe circuit în cadrul căruia, viitorul AMG A45 demonstrează atuurile sistemului "Drift Mode". Noul Hot Hatch va fi echipat cu un motor pe benzină de 2.0 litri capabil să ofere "peste 400 de cai putere". Prezentarea va avea loc în prima parte a anului viitor.

La jumătatea lunii septembrie, Mercedes a prezentat noul AMG A35, cel mai accesibil AMG de până acum. Modelul producătorului german este disponibil și pe piața din România, prețul de pornire fiind de 47.838 de euro cu TVA.

Dar în scurt timp, nemții vor prezenta și versiunea de top AMG A45. Conform reprezentanților companiei, noul Mercedes-AMG A45 va primi un motor nou de 2.0 litri capabil să genereze "peste 400 de cai putere".

Resursele motorului pe benzină vor fi gestionate cu ajutorul unei transmisii automate cu 8 rapoarte și dublu ambreiaj, și prin intermediul unui sistem de tracțiune integrală 4Matic, special croit pentru versiunea AMG A45.

Totodată, oficialii producătorului german au anunțat că noul Hot Hatch va primi și un "Drift Mode". Pentru a mai îndulci așteptarea, Mercedes-AMG a publicat un scurt clip filmat pe circuit în cadrul căruia, viitorul AMG A45 demonstrează atuurile sistemului "Drift Mode".

La nivel estetic, viitorul AMG A45 va ieși în evidență mulțumită grilei Panamerica și a spoilerelor ușor restilizate.

În parte din spate, nemții au pregătit patru terminații pentru sistemul de evacuare și o aripă asemănătoare cu cea disponibilă în prezent pe versiunea de bază AMG A35.

Conform unor surse apropiate companiei, noua generație Mercedes-AMG A45 va fi prezentată în prima parte a anului viitor.

Comentarii (1)

  • dupa cum sar jaloanele in urma lui, derapajele nu sunt controlate.
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru