Primul teaser video cu viitorul Seat Tarraco: SUV-ul cu 7 locuri va fi lansat în acest an

de Cornel Șocariciu
Vineri, 18.05.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Seat a publicat un teaser video cu viitorul Tarraco. SUV-ul cu 7 locuri va fi produs pe platforma MQB a Grupului Volkswagen și ar urma să fie lansat până la finalul anului curent.

SEAT va lansa până la sfârșitul acestui an un nou SUV cu până la 7 locuri care va completa gama formată în prezent de Arona și Ateca. Noul SUV se va numi Seat Tarraco, după numele vechi al actualului oraș Tarragona.

Pentru a mai îndulci așteptarea, Seat a publicat pe contul de Twitter un teaser video cu viitorul Tarraco și, așa cum era de așteptat, noul SUV este acoperit cu o pânză.

Conform unor informații anterioare, noul Seat Tarraco va fi poziționat în gamă peste Ateca și va folosi platforma MQB a Grupului Volkswagen, arhitectură utilizată în prezent și de modele precum Skoda Kodiaq sau Volkswagen Tiguan Allspace.

Aceleași surse spun că Tarraco va utiliza o gamă completă de motoare cu combustie internă (diesel și benzină), dar nu este exclus să apară și o versiune plug-in hybrid.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru