Primul trailer pentru noul joc video WRC 8: lansarea oficială va avea loc în luna septembrie

de Cornel Șocariciu
Vineri, 25.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pasionații de motorsport, dar și iubitorii de jocuri video au un nou motiv de bucurie: în luna septembrie se lansează noul WRC 8. Jocul video promite 14 raliuri și peste 100 de etape speciale.

Bigben, distribuitorul jocului oficial al Campionatului Mondial de Raliuri (WRC), a publicat primul trailer dedicat viitorului WRC 8. Anunțul a fost făcut chiar în ziua în care ediția 2019 a WRC a debutat în Monte Carlo.

Noul joc video va fi disponibil pe platformele Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch, dar și pe PC, iar lansarea oficială este programată pentru luna septembrie a anului curent.

În viitorul joc video, fanii vor putea concura cu toate mașinile pe care producătorii le vor alinia la start anul acesta în cadrul Campionatului Mondial de Raliuri. Vor exista 14 raliuri și peste 100 de etape speciale.

Mai mult decât atât, dezvoltatorii spun că în viitorul WRC 8 vor dispărea problemele semnalate de utilizatori pe versiunea curentă WRC 7. Utilizatorii s-au plâns de indicațiile slabe oferite de copilot, de lipsa multor etape speciale și chiar și de o serie de probleme la nivel de software în cazul utilitzării volanului în locul clasicului controller.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru