Probleme la centurile de siguranta

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 05.01.2007
Britanicii de la "Which?" afirma ca Volvo S80 este modelul cu cele mai proaste centuri de siguranta.

Revista engleza "Which?" a publicat mai multe articole in care atrage atentia asupra unor erori ale sistemelor de siguranta intalnite la ultimele modele aparute pe piata. Revista sustine ca, desi protectia impotriva accidentelor s-a imbunatatit in ultimii 24 de ani, inca exista elemente care pun in pericol viata pasagerilor.

Un exemplu concret sunt cataramele centurilor de siguranta care nu protejeaza suficient. "Which?" citeaza modelul Volvo S80 ca fiind una din masinile cu astfel de probleme. Alaturi de S80, revista engleza citeaza ca automobile ale caror centuri de siguranta lasa de dorit si modele de la Chrysler, Honda, Mitsubishi, Nissan si Subaru. Dintre acestea doar Volvo a promis ca va demara investigatii.

"Which?" a atras atentia si asupra unor modele Volkswagen ale caror scaune din fata pot fi impinse pe picioarele pasagerilor din spate. Revista britanica a desemnat modelul Audi A3 ca fiind cea mai sigura de pe piata in acest moment.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru