Producătorul Top Gear a demisionat. James May continuă negocierile cu BBC

de Bogdan Mirică
Vineri, 24.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BBC a anunţat că Andy Wilman, producătorul emisiunii Top Gear, a demisionat din cadrul televiziunii. James May încă nu a anunţat dacă va continua alături de echipa Top Gear.

Plecarea lui Jeremy Clarkson din echipa Top Gear pare să ducă uşor, uşor la inevitabil: scindarea întregii echipe. BBC a anunţat oficial că a rămas fără unul dintre cei mai importanţi producători ai săi: Andy Wilman, omul care a stat alături de Jeremy Clarkson, James May şi Richard Hammond pe platourile de filmare Top Gear, a demisionat. Anunţul vine la numai câteva zile după ce BBC a anunţat că va difuza şi episoadele rămase din celebra emisiune auto.

BBC încearcă să liniştească fanii Top Gear: postul va difuza şi episoadele rămase ale emisiunii

Nu cu mult timp în urmă, un email trimis de Wilman pentru a mulţumi celor 113 oameni care au lucrat la producţia Top Gear de-a lungul anilor, a apărut în presa. Un fragment din această scrisoare electronică a producătorului anticipa decizia acestuia: ”Tura noastră ca gardieni ai show-ului Top Gear a fost una minunată, dar noi nu suntem decât o parte din istoria sa, nu ceea ce îl defineşte”, declara Andy Wilman.

Şi se pare că declaraţia sa a fost cât se poate de întemeiată.

Jeremy Clarkson şi producătorul Andy Wilman pe platourile de filmare Top Gear.

Urmareste Automarket
Dacă despre Richard Hammond şi decizia sa de a continua alături de formatul Top Gear nu se cunosc foarte multe detalii, James May face declaraţii succinte prin intermediul purtătorului său de cuvânt.

Acesta susţine că May încă negociază cu oficialii BBC prelungirea contractului.

Cu toate acestea, ”Captain Slow”, aşa cum era poreclit de colegii săi de platou, susţine că Top Gear fără Clarkson ar fi ”o idee stupidă”.

Comentarii (2)

  • Golaneala de mazete imbibate de alcool prin pub-uri. Specific englezesc...
    3 27
  • Poti sa fii mai explicit ? Sau vorbesti despre ce ti se intampla tie.
    17 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru