Productia lui Corvette ZR1, suspendata temporar

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 08.10.2008
Singura fabrica Chevrolet care producea Corvette ZR1 a fost inchisa, iar GM nu mai are cum onora comenzile la acest model.

Fabrica Chevrolet Bowling Green, insarcinata cu productia lui Corvette, a fost inchisa la inceputul acestei saptamani. Acest fapt este cel putin suprinzator, mai ales avand in vedere ca GM trebuie sa onoreze numeroase comenzi pentru Corvette ZR1.

Oficialii GM nu au facut nici un anunt oficial in acest sens, dar este clar ca productia modelului Corvette ZR1 a incetat.

Pe forumul pasionatilor de Corvette, DigitalCorvettes.com, a fost lansat zvonul anularii productiei lui Corvette ZR1. Aceasta afirmatie a fost intarita de de catre Rick “Corvette” Conti pe blogul sau. Rick Conti este dealerul Corvette cu cele mai mari vanzari din statul Wisconsin.

GM nu are nici un motiv aparent sa renunte la modelul Corvette ZR1, in ciuda speculatiilor prinvind incercarea de a creste interesul publicului pentru acest model sau de a creste vanzarile modelului Corvette Z06.

In urma acestor zvonuri, cei de la Autoblog.com au contactat un oficial GM pentru lamuriri. Terry Rhadigan, directorul global de comunicare GM a declarat oficial ca acest zvon nu este adevarat.

Via | DigitalCorvettes / Autoblog

 

Taguri: , Chevrolet, Corvette, GM, ZR1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru