Prognoza Mercedes AMG pentru anul 2016: va mai ploua cu cel puțin 10 modele noi

de Bogdan Mirică
Joi, 31.03.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Șeful diviziei AMG a anunțat că va continua să plouă cu modele noi în cursul acestui an. Alte 10 nume așteaptă să facă cunoștință cu publicul.

Deși am văzut șase modele AMG în mai puțin de o lună, divizia din Affalterbach nu are de gând să slăbească ritmul. Germanii au anunțat că avalanșa AMG va continua și va include multe modele din gama actuală Mercedes.

Potrivit oficialilor, vom mai vedea cel puțin 10 modele AMG până la finalul anului. Informația a fost făcută publică de Tobias Moers, șeful diviziei AMG, pentru publicația Automotive News.

”Vom extinde gama noastră de modele AMG pentru a ajunge la un total de 48 de produse până la finalul acestui an,” a declarat Tobias Moers. Același oficial a declarat că expansiunea rapidă a gamei se datorează cererii mari venite din partea clienților. Anul trecut, divizia din Affalterbach a reușit să vândă 68.875 de mașini, în creștere cu 40% față de anul 2014.

Esential 48 de modele va include gama AMG la finalul anului 2016.
68.875 de mașini a vândut divizia AMG în anul 2015.
Extinderea implică și o serie de showroom-uri dedicate.
Ele vor apărea în cursul acestui an, ca dealeri separați, actualii distribuitori Mercedes fiind și ei sfătuiți să expună produsele AMG și pe cele standard în spații diferite. Primele showroom-uri AMG vor fi inaugurate în Japonia și Australia.

Chiar dacă există șansa ca divizia de performanță să își piardă din exclusivitate, AMG va putea folosi noile resurse financiare pentru a da naștere unor noi supercaruri, cum este Mercedes AMG GT.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru