Programul GM Click and Buy debuteaza maine pe eBay

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 10.08.2009
Incepand de maine, General Motors o sa vanda automobile si pe eBay. Programul Click and Buy va fi derulat timp de o luna in California, iar implementarea acestuia la nivelul Americii depinde de succesul inregistrat in prima luna.

Dupa cum stiti, General Motors a semnat un parteneriat cu cei de la eBay pentru a vinde masini pe internet prin intermediul site-ului de licitatii online. Cei doi giganti economici doresc sa simplifice procesul de achizitie al unui vehicul, asa ca vor lansa o versiune de proba a programului "Click and Buy", prin care vor vinde masini pe internet. In acest program vor participa dealeri Chevrolet, Buick, GMC si Pontiac, care vor organiza licitatii pe eBay care le vor permite clientilor sa faca oferte sau sa cumpere modelele prezentate la pretul anuntat.

Programul "Click and Buy" se va derula pana la inceputul lunii septembrie si va include peste 225 de dealeri GM din California. Dealerii Cadillac, Saab si Hummer nu vor participa la acest program deoarece sunt marci premium. Clientii GM vor avea posibilitatea de a compara preturile dealerilor participanti la acest program si sa negocieze direct cu acestia. Daca acest program va avea succes, GM il va extinde la nivelul tuturor statelor americane.

Via | Jalopnik

Comentarii (3)

  • Nici un comentariu inca de la copchilu' ala cretin Stelian Opincariu??...Cum asa???
    3 2
  • Stelian_Opincariu
    Salut @ io.

    GM , um concern plin probleme , datorii la stat a dat faliment. Avem in fata in nou concern "New GM" care prin mai multe metode de restructurare a vandut brandurile mai putin profitabile.
    O alta serie de masuri ,este "Click and Buy". Parerea mea ca mai mult de atragere a atentiei nu va castiga GM. nu cred ca se vor inmultii clientii. Pana la urma poate asta si vrea GM.........Oricum le urez multa bafta!
    1 3
  • mihai2001
    @Stelian
    Sa ne postezi situl de la revista de specialitate la care ai sa scrii in curand. Nush cat te mai tine sa scrii doar comenturi la articole.

    P.S. Trebuie neaparat sa aibe poze cu gagici goale si masini tunate ;)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru