Programul „Rabla” se suplimentează cu 30.000 de tichete

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 09.06.2010
Guvernul a decis din nou suplimentarea tichetelor pentru programul „Rabla”, de această data cu doar 30.000 de tichete. Suma cheltuită pentru înnoirea parcului auto a însumat aproximativ 714 milioane de lei.

Esential

30.000 de tichete de casare va mai trimite guvernul către centrele Remat.
22.000 de maşini s-au înmatriculat prin programul Rabla.

Spre deosebire de anul trecut, 2010 a consemnat un adevărat succes pentru programul Rabla, guvernul fiind nevoit să suplimenteze tichetele de casare de două ori până acum.

Se pare că nici în aceste condiţii autorităţile nu pot face faţă cererii mari înregistrate în ultima perioadă, drept pentru care Guvernul a anunţat astăzi suplimentarea numărului de vouchere cu încă 30.000 de exemplare. Informaţia a fost confirmată chiar de Emil Boc, premierul României, care a declarat că pentru programul „Rabla” s-au alocat anul acesta 714 milioane de lei.

De la începutul anului şi până în prezent, Guvernul a emis în total 160.000 de tichete de casare, toate trimise către centrele Remat. În ultimele trei luni, programul de innoire a parcului auto a scos din uz aproximativ 110.000 de maşini şi a ajutat la înmatricularea a 22.000 de vehicule noi, dintre care jumătate de provenienţă Dacia.

Atunci când au relansat programul, în luna februarie a acestui an, reprezentanţii guvernului au păstrat valoarea tichetului la 3.800 de lei, sperând să scoată din uz între 50.000 şi 60.000 de rable.

via | mediafax

Comentarii (5)

  • infecti!
    Ca toata lumea sa profite de aceste tichete, ar trebui ca guvernul sa mai gaseasca o solutie care sa impiedice companii gen toyota, sa mai furnizeze propriilor cumparatori aceste tichete drept cadou!
    Din cauza unor nesimtiti au de suferit oamenii care intradevar isi doresc sa-si achizitioneze o masina dar nu gasesc vouchere. Imi vine greu sa cred ca toata lumea beneficiaza de aceste tichete in scopul achizitionarii unui autovehicul.
    Era clar de la inceputul noului Program RABLA ca se va lasa loc de interpretari.
    3 4
  • Q
    Pana cand ar trebui sa tina acest program Rabla?
    0 0
  • valentin
    da da da
    bravo Pinguinule , macar asa cun inca 30.000 de tichete sa le se goleasca tara asta de gunoaile alea de Dacii berlina de pe care cade tabla si alte cazane fara frane si directie contuse de batranei chiori si taranoi infatuati , mai bine LOGAN decat un Cazan
    3 3
  • Boc-escu
    Hartii fara valoare
    O sa mor de ras in noiembrie cand expira valabilitatea voucherelor si o sa vedeti ca jumate din ele sunt inca pe piata pentru ca nu s-au mai cumparat auto noi. Guvernul poate sa tipareasca si un milion de vouchere. Conteaza cate va trebui sa si deconteze...ceea ce e alta mancare de peste. Cei care au vouchere de vanzare stiu ca nu suna nimeni cu saptamanile sa se intereseze de ele. Au devenit doar hartii fara valoare.
    3 2
  • Imprumuturi sau Leasing
    Bani de masini noi nu mai sunt pentru ca bancile nu mai dau imprumuturi.
    Asa ca voucherele astea sunt bine intentionate dar prost directionate.

    Noi sa trecem de crizele portocalii, rosii, galbene, verzi sau albastre.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru