Project Kahn a tunat SsangYong Rexton

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 27.10.2008
Ssangyong Rexton a beneficiat de atentia tunerilor de la Project Kahn, care i-au adaugat o tusa de personalitate.

Celebrii tuneri de la Project Kahn au ales pentru ultima lor creatie un model care intra de foarte putine ori in atentia caselor de creatie al caror principal scop este modificarea estetica si tehnica a modelelor auto de pe piata. Este vorba de SsangYong Rexton, un SUV coreean care nu atrage foarte multe priviri atunci cand trece pe strada.

Inginerii Project Kahn au dorit sa schimbe situatia si au abordat frontal aspectul exterior si cel tehnic al modelului SsangYong. Principalele modificari se regasesc la nivelul suspensiilor, care au fost coborate vizibil, la nivelul sistemului de evacuare - semnat Kahn si revizuit complet in comparatie cu cel standard, si la nivelul jantelor din aliaj de 22 inch. Apare si un eleron posterior, pe care doritorii si-l pot comanda separat. Celelalte modificari includ o cutie T-Tronic imprumutata de la Mercedes, senzori de parcare, pachet de asistenta la coborarea in rampa, scaune incalzite si un sistem de navigatie Kenwood.

Denumirea completa a pachetului pregatit de Project Kahn pentru modelul coreean se numeste Kahn Rexton R-Line, fiidn disponibil de la un pret care pleaca de la 30.000 de lire sterline (aproximativ 38.000 de euro).

via | Worldcarfans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru