Project Kahn şi Cosworth propun primul tuning pentru Range Rover Evoque

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 08.12.2010
Tunerul britanic Project Kahn şi specialiştii de la Cosworth vor colabora pentru a da naştere unui pachet complet de modificări, destinat variantei cu cinci uşi a modelului Range Rover Evoque.

Abia lansat în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, noul Range Rover Evoque cu cinci uşi a intrat deja în atenţia tunerilor britanici de la Project Kahn, specializaţi în modificarea produselor constructorului englez. Pentru a putea realiza un kit complet, de înaltă calitate, Project Kahn şi-a unit forţele cu cei de la Cosworth, care se vor ocupa probabil de detaliile tehnice ale modelului.

Momentan cei doi parteneri nu au făcut publică decât o imagine teaser a creaţiei lor, imagine care nu trădează foarte multe detalii privind pachetul de modificări. Îmbunătăţirile aduse de Project Kahn vor fi destul de discrete, britanicii rezumându-se la aplicarea unor viniluri, la agerea unei culori speciale şi la înlocuirea jantelor de serie cu unele de culoare albă.

Colaborarea cu Cosworth i-ar putea aduce modelului ceva mai multă putere, publicul aştepând o reinterpretare a versiunii Si4, propulsată de un motor Ecoboost de 2.0 litri şi 240 de cai.

via | autoblog

Comentarii (1)

  • hrares
    frumos
    arata bine si cum iese din fabrica, dar asa....muuult mai bine......pentru copiii de politicieni
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru