Protoscar prezinta Lampo2 la Geneva

De Iulian Cazacu
Publicat Sambata, 06.02.2010
Lampo2, urmasul lui Lampo Concept, va fi prezentat anul acesta de Protoscar la Salonul Auto de la Geneva.

La un an de la lansarea conceptului Lampo, cei de la Protoscar vin la Geneva cu o versiune imbunatatita a acestuia, numita Lampo2. Noul roadster electric are un design exterior nou si un interior imbunatatit.

Compania elvetiana sustine ca platforma BRUSA, pe care e construit modelul, a fost imbunatatita din punct de vedere aerodinamic si al greutatii. La fel ca vechiul model, Lampo2 are doua motoare electrice, unul pentru fiecare punte, performantele motoarelor fiind imbunatatite de la 268 CP si 440 Nm la 408 CP si 640 Nm.

Conform afirmatiilor oficialilor Protoscar, noul Lampo accelereaza de la 0 la 100 km/h in cinci secunde si atinge viteza maxima de 200 km/h. Producatorul spune ca noile baterii Litiu-Ion ii ofera modelului o autonomie de 200 km la fiecare incarcare.

via | allworldcars.com

Citeşte şi...

Comentarii (5)

  • ................
    foarte tare
    2 0
  • Si daca fac pana pe spate cum scot roata ?
    3 1
  • Roata
    Superba fata. La spate puteau fi ceva mai inspirati. Seamana cu un vechi Citroen cu suspensie pneumatica.
    2 0
  • Opinie
    Ne prezentati masini electrice dar nu ne spuneti si cat ar costa un plin si/ sau reviziile si/sau piesele la o astfel de masina.
    1 0
  • masa?
    Sunt curios ce masa are aut.? La capitolul acceleratie am vazut ca destul de performanta, dar la manevrabilitate sunt curios cum se descurca.
    La fel de curios sunt si de pretul la care poate sa ajunga.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru