Prototip pentru pasionații de jocuri video: Peugeot a prezentat noul L750 R Hybrid Vision Gran Turismo

de Cornel Șocariciu
Marti, 10.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Peugeot a prezentat prototipul virtual L750 R Hybrid Vision GT. Acesta oferă 750 de cai putere și va putea fi pilotat în noul joc video Gran Turismo Sport.

În 30 mai 1916, Dario Resta se afla la volanul unui Peugeot L45 și reușea să se impună în cadrul cursei Indianpolis 500. 100 de ani mai târziu, Peugeot celebra acel moment prin lasarea conceptului L500 R Hybrid Vision Gran Turismo.

În 18 octombrie, Polyphony Digital și Sony lansează noul Gran Turismo Sport, iar oficialii Peugeot au pregătit o surpriză pentru fanii jocului video. Peugeot L750 R Hybrid Vision Gran Turismo este gata să ofere o nouă experiență de pilotaj.

Versiunea revizuită a prototipului Peugeot folosește un motor pe benzină de 580 de cai putere a cărui turație maximă ajunge la 10.000 rpm și un motor electric de 170 de cai. În total, conceptul promite 750 de cai putere livrați prin intermediul unei transmisii secvențiale cu șapte trepte. În același timp, noul prototip oferă un sistem de frânare revizuit și o aerodinamică îmbunătățită.

Peugeot L750 R Hybrid Vision Gran Turismo are o masă totală de 825 de kilograme, cu 175 de kilograme mai puțin comparativ cu L500 R Hybrid Vision GT, iar accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în doar 2.4 secunde.

Noul joc video Gran Turismo Sport este disponibil într-o versiune demonstrativă până în 12 octombrie.

Comentarii (1)

  • Lexmark
    Bah esti prost???

    Am ajuns sa citim si sa ne mai si miram de performantele unei masini din desenete animate?

    Ma intreb ce urmeaza...
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru