Feedback

Prototipul Nissan GT-R50 ar putea avea o producție limitată la 50 de unități: preț de 900.000 de euro pentru fiecare exemplar construit manual

Publicat Marti, 10.07.2018
de Paul Cosma
Comenteaza 0
Prototipul Nissan GT-R50 ar putea avea o producție limitată la 50 de unități: preț de 900.000 de euro pentru fiecare exemplar construit manual - Poza 1
Prototipul GT-R50, creat de Nissan și casa de design Italdesign, va intra în producție în funcție de interesul manifestat de clienți. Potrivit celor de la Nissan, producția ar putea să fie de cel mult 50 de unități, fiecare exemplar urmând să aibă un preț de circa 900.000 de euro.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan și casa de design Italdesign aniversează în acest an 50 de ani de existență, astfel că cele două companii și-au unit forțele și au dat naștere unui prototip de 720 de cai putere numit Nissan GT-R50 by Italdesign.

Prototipul ce va fi prezentat la Festivalul de la Goodwood va avea versiune de producție în funcție de feedback-ul venit din partea publicului și a posibililor clienți.

Potrivit Nissan, producția ar putea să fie limitată la cel mult 50 de unități, fiecare exemplar construit manual urmând să aibă un preț de circa 900.000 de euro.

Prototipul este bazat pe Nissan GT-R Nismo, însă se diferențiază prin plafonul coborât cu 54 de milimetri și prin geamul spate mai lung, care oferă o siluetă mai elegantă. GT-R50 by Italdesign folosește același motor V6 de 3.8 litri de pe GT-R Nismo, însă a fost îmbunătățit pentru a genera acum 720 de cai putere, cu 120 de cai putere mai mult, în timp ce cuplul ajunge la 780 Nm.

Via Carscoops

 

 


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru