Qoros vine la Geneva cu un nou model de serie

de Sebastian Toma
Sambata, 28.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chinezii de la Qoros vor veni la Salonul Auto de la Geneva cu un nou model de serie. Acesta preia platforma lui Qoros 3 Sedan și va oferi un nivel superior de calitate.

Qoros, marca din China cu ambiții europene, a anunțat un nou model de serie pentru standul său de la Salonul Auto de la Geneva. Imaginile teaser prezentate de aceștia dezvăluie un hatchback, despre care oficialii mărcii spun că este bazat pe platforma modulară a lui Qoros 3 Sedan. Modelul se mândrește cu o grilă frontală revizuită, evacuare dublă și stopuri cu LED-uri. Cei de la Qoros anunță un nivel superior de calitate, egal cu standardele ridicate așteptate de clienții de pe piața din Europa.

La interior, modelul se va mândri cu un sistem infotainment cu ecran tactil cu diagonala de opt inch. Avesta va avea o interfață proprie, dezvoltată intern de cei de la Qoros. Detaliile despre noul model sunt puține, chinezii sperând să atragă atenția publicului odată cu prezentarea de la Geneva. Debutul pe piața europeană a noului model chinezesc nu a fost anunțat, însă lansarea pe piața din China este confirmată pentru anul 2014.

Urmareste Automarket
Qoros 3 Sedan, primul model de serie pe care noul brand construit de chinezii de la Chery special pentru piaţa din Europa l-a lansat la Salonul de la Geneva în luna martie a acestui an, a primit cinci stele la testele EuroNCAP. Qoros 3 Sedan este maşina care primeşte cele mai multe puncte în anul 2013 la cele patru categorii de teste, rezultatele pe care berlina le-a realizat la secţiunile Protecţia pasagerilor adulţi (95%), Protecţia pasagerilor copii (87%), Protecţia pietonilor (77%) şi Sisteme de siguranţă (81%) aşezând noul 3 Sedan în grupul select al celor mai sigure maşini testate vreodată de euroNCAP.
Spre comparaţie, modelul cu cele mai mari punctaje din istoria EuroNCAP, Volvo V40, a primit anul trecut 98% la categoria Protecţia pasagerilor adulţi, 75% la Protecţia pasagerilor copii, 88% la Protecţia pietonilor şi 100% la Sisteme de siguranţă.

Via Qoros

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru