R-Design modifică Volvo S60 şi XC60

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 24.04.2011
R-Design, divizia sport a celor de la Volvo, a lansat un kit de performanţă pentru S60 li XC60. Mulţumită acestuia, propulsorul T6, dezvoltă acum 329 de cai şi produce un cuplu motor de 479 Nm.

Divizia de performanţă a celor de la Volvo a decis să ne arate de ce este capabilă cu adevărat. Aceştia au creat un pachet de performanţă pentru S60 şi XC60. Dacă până acum ne obişnuisem doar cu modificări ale suspensiilor, de această dată, divizia sport Volvo aduce un mic plus în dreptul cailor putere.

Din punct de vedere al motorizării, R-Design a decis să aducă schimbări minore doar asupra versiunii de top. Astfel, propulsorul de 3.0 litri cu şase cilindri în linie care în mod normal produce 304 cai putere la o turaţie de 5.600 rpm a primit un plus de 25 de cai, iar cuplul motor de 440 Nm obţinut la 2.100 rpm a fost îmbunătăţit cu 39 Nm.

"Surplusul de performanţă va redefini cele două modele R-Design. Împreună cu pachetul exterior deja existent şi cu modificările aduse suspensiilor, noile modele gândite de R-Design vor creşte coeficientul de distracţie oferit până acum", a declarat Doug Speck, director executiv Volvo America de Nord.

Via | Volvo

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru