Raikkonen, Loeb si Coulthard ar putea concura la Le Mans

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 14.12.2009
Editia 2010 a competitiei de 24 de ore de la Le Mans i-ar putea avea ca piloti pe Kimi Raikkonen, Sebastian Loeb si David Coulthard, care vor concura la bordul unui Peugeot 908 HDi al echipei Red Bull.

Peugeot a inscris trei masini de uzina la competitia de 24 de ore de la Le Mans din 2010. Pe langa cele trei modele, inca un Peugeot 908 HDi este inscris in competitie, de data aceasta sub "carma" echipei Red Bull. Cei de la Red Bull ar putea sa introduca piloti celebri in aceasta competitie, cum ar fi Kimi Raikkonen, Sebastian Loeb si David Coulthard.

Cei trei piloti au contract cu Red Bull, existand posibilitatea ca toti cei trei piloti sa concureze in aceeasi echipa in cea mai cunoscuta cursa de anduranta pe circuit din lume. Din pacate pentru fanii sporturilor cu motor, acest zvon este inca neconfirmat de catre Red Bull sau de vreunul dintre pilotii mentionati mai sus.

Principalul rival al celor de la Peugeot este Audi, care concureaza cu R15 TDI. Anul trecut, cei de la Peugeot i-au invins pe germanii de la Audi, iar francezii spera sa castige din nou in 2010.

Via | Autoblog

Comentarii (2)

  • Iar....
    Daca Audi vine iar cu R15-le V10TDI sperand la un accindete si probleme in lant pt Peugeot, eventual -2 intrari la boxe iar isi ia 2-3 ture. Trebuie facute schimbari majore!
    3 0
  • LeMans
    Ca audi sa castige din nou la LeMans sunt 2 posibilitati: -sa nu mai participe PEUGEOT sau/si sa mai vina si ei cu ceva nou... PROGRES PRIN TEHNOLOGIE... hihihihihihi
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru