Raliul Italiei: Loeb - lider, Latvala - senzational

De Robert Gherghe
Publicat Sambata, 17.05.2008
Loeb, Hirvonen si Latvala se vor lupta maine pentru victoria finala din Raliul Sardiniei!

A doua bucla a zilei secunde din Raliul Sardiniei a fost incheiata inurma a unei evolutii fantastice trecute in dreptul finlandezului Jari-Matti Latvala de la BP Ford.

Tanarul pilot de 23 de ani a reusit sa castige ultimele trei probe ale zilei, asta dupa ce castigase si specialele programate dimineata. Astfel, pilotul BP Ford s-a impus in toate specialele programate pentru astazi si a castigat din timpul pierdut ieri.

Mai mult, ziua secunda din Italia a fost un succes total pentru BP Ford care si-a pozitionat ambii piloti pe locurile 2 si 3.

Liderul la general ramane Sebastien Loeb, francezul de la Citroen a facut o cursa tactica si s-a mentinut in permanenta in spatele celor doi finlandezi de la Ford. Insa, diferenta in clasamentul general a scazut semnificativ. Daca dupa prima bucla a zilei Loeb se putea lauda cu aproape un minut fata de Hirvonen, la sfarsitul acestei zile francezul mai detine doar 29.4 secunde in fata lui.

Castigatorul zilei din Sardinia este fara indoiala Latvala, care nu numai ca a triumfat in toate probele programate astazi, dar a si reusit sa-l egaleze la timp pe coechiperul sau.

In afara luptei anuntate pentru maine intre cei trei piloti de pe podium, se prefigureaza o batalie intre Gigi Galli (Stobart) si Dani Sordo (Citroen) pentru locul 4.

Urmatorii piloti clasati in puncte sunt Chris Atkinson (Subaru), Henning Solberg (Stobart) si Urmo Aava.

Taguri: WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru