Range Rover Evoque by Kahn Design: mai multă agresivitate

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 27.12.2011
Tunerii britanici de la Kahn Design au "atacat" Range Rover Evoque, transformându-l într-o mașină și mai agresivă decât cea de serie.

Tunerul britanic Kahn a realizat un kit de design propriu pentru Range Rover Evoque, unul dintre cele mai apreciate modele lansate în cursul anului trecut în Europa. SUV-ul compact al celor de la Land Rover își îmbunătățește imaginea printr-o serie de artificii interesante care îl apropie și mai mult de conceptul LRX, ale cărui elemente se regăsesc in corpore pe modelul britanic.

În principiu, modificările aduse de Kahn Design au în centru culorile caroseriei, jantele și o serie de elemente de personalizare unice. Astfel, exteriorul iese în evidență prin suspensiile coborâte cu 35 de milimetri, prin acoperișul portocaliu care amintește de cel al lui Citroen DS3 Racing, dar și prin jantele imense, care pot fi comandate în dimensiuni care variază între 20 și 22 de inch. Tot la exterior sunt de notat etrierele galbene, geamurile negre și nuanța cenușie care îi imprimă lui Evoque un aer agresiv.

Chiar dacă Kahn Design nu a publicat încă imagini cu interiorul modificat al lui Range Rover Evoque, inginerii tunerului britanic anunță că nuanțele de pe bord, de pe scaune și din habitaclu pot fi schimbate oricum, cei care își comandă mașina având la dispoziție chiar și posibilitatea de a colora interiorul în nuanța propriilor pantaloni. 

via | Car

Comentarii (3)

  • arata foarte bine si are in sfarsit niste gume late potrivite cu alura sa nu cum sunt alea de fabrica de logan.
    2 0
  • @BB (din curiozitate)
    care este legatura intre fabrica de logan cu gume late potrivite?
    0 0
  • evoque ce pret are?
    sa-mi zica va rog cineva, cat costa ca nu inteleg la care pret tre sa ma uit?... pret testat, de pornire.. idee n-am care e pretul lui, daca omul vrea sa-l cumpere.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru