Range Rover Evoque Cabrio este aşteptat anul viitor

de Bogdan Mirică
Marti, 02.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover pregăteşte faceliftul actualului Evoque şi odată cu el declinarea sa într-o nouă variantă de caroserie: este vorba despre un Evoque Cabrio, anticipat încă de acum doi ani de un concept cu acelaşi nume.

În urmă cu doi ani, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, Land Rover prezenta oficial noul Range Rover Evoque Cabrio. Era vorba doar despre un concept care testa reacţia publicului la ideea unui crossover cabrio.

Range Rover Evoque Cabrio Concept - primele imagini oficiale

Ideea britanicilor pare să se materializeze, după cum susţin surse din interiorul Land Rover şi după cum atestă o fotografie spion recentă. Un prototip a fost surprins în timpul testelor pe o şosea din Marea Britanie.

Asemeni conceptului, modelul de serie va folosi un acoperiş rabatabil textil, mult mai uşor şi mai repede de ascuns în portbagaj. Procesul de dezvoltare este în plină desfăşurare şi ar putea duce la o lansare finală a produsului în mai puţin de 12 luni.

Mai multe surse citate de Autocar susţin că varianta cabrio ar putea fi introdusă pe piaţă odată cu faceliftul lui Evoque, programat la sfârşitul acestui an. Revizuirea de jumătatea carierei pentru crossoverul britanic va marca şi introducerea noii game de motoare Ingenium cu patru cilindri.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru