Salonul Auto de la Geneva 2015

Range Rover Evoque Cabriolet primeşte o variantă de serie în 2016

Publicat Luni, 02.03.2015
de Sebastian Toma
Comenteaza 0
Range Rover Evoque Cabriolet primeşte o variantă de serie în 2016 - Poza 1
Range Rover Evoque Cabriolet primeşte o variantă de serie în 2016 - Poza 2
Range Rover Evoque Cabriolet primeşte o variantă de serie în 2016 - Poza 3
Range Rover Evoque Cabriolet primeşte o variantă de serie în 2016 - Poza 4
Range Rover Evoque Cabriolet primeşte o variantă de serie în 2016 - Poza 5
Range Rover Evoque Cabriolet primeşte o variantă de serie în 2016 - Poza 6
Range Rover Evoque Cabriolet primeşte o variantă de serie în 2016 - Poza 7
Oficialii Land Rover au confirmat lansarea unei variante de serie a lui Range Rover Evoque Cabriolet. Modelul va debuta în 2016, dar englezii vor prezenta la Geneva o versiune apropiată de serie.

Range Rover Evoque va primi o variantă decapotabilă în 2016. Vestea vine direct de la oficialii mărcii britanice şi a fost pusă la pachet alături de fotografii ale unui prototip surprins în tunelele Crossrail, un proiect ambiţios de infrastructură al englezilor, care se derulează sub asfaltul Londrei. Prototipul din imaginile teaser este camuflat, dar la Salonul Auto de la Geneva, ediţia din acest an, este aşteptat debutul unei variante fără camuflaj a modelului, foarte apropiată de serie. La fel ca variantele cu trei şi cu cinci uşi ale lui Evoque, englezii de la Range Rover vor produce noua decapotabilă în cadrul uzinei lor din Halewood, Regatul Unit.

GENEVA 2012 LIVE: Range Rover Evoque Cabrio a smuls aplauze la salon

Conceptul unei variante decapotabile a lui Evoque a fost prezentat încă de la ediţia 2012 a Salonului Auto de la Geneva. După acel moment, oficialii mărcii britanice au anunţat ba anularea planurilor de dezvoltare a unei versiuni de serie, ba aprobarea acestora.

Până la urmă, confirmarea debutului de la Salonul Auto de la Geneva al acestui prototip marchează ultima fază înainte de debutul comercial al SUV-ului decapotabil al mărcii premium din Regatul Unit. În raport cu exponatul precedent, modelul din imaginile alăturate prezintă blocuri optice LED, un spoiler spate montat pe capacul portbagajului şi un posterior restilizat semnificativ faţă de varianta cu trei uşi a lui Evoque.

Urmareste Automarket
Noul Evoque Cabriolet se va bucura de gama de motorizări diesel Ingenium a concernului de care aparţine şi a fost optimizat pentru a avea aceeaşi rigiditate torsională a caroseriei ca variantele cu cinci uşi şi coupe ale modelului de bază.
Nu este clar cum au fost afectate sau dacă au fost afectate capacităţile off-road ale modelului, dar acest aspect este mai puţin important pentru ceea ce va fi primul SUV premium decapotabil oferit pe piaţa din Europa.

Via Land Rover


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru