Range Rover Evoque intră în atenţia tunerilor de la Startech

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 08.11.2011
Tunerul german Startech a "atacat" noul range Rover Evoque printr-un kit care-i sporeşte atât imaginea, cât şi performanţele.

Casa de tuning Startech foloseşte deschiderea Salonului Auto din Dubai pentru a-şi promova ultima apariţie pe piaţă, un kit aerodinamic, estetic şi tehnic pentru Range Rover Evoque

SUV-ul compact premium sportiv al celor de la Range Rover iese în evidenţă în versiune Startech prin câteva elemente care-i subliniază caracterul dinamic nativ. Vorbim de un difuzor posterior şi de un spoiler pentru partea din faţă. Totul este asezonat cu jante de 21 de inch, acestea putând fi însă schimbate cu unele mai "lumeşti" de 20 de inch sau cu unele şi mai radicale de 22 de inch. Chiar dacă are legătură cu partea tehnică, mai exact cu suspensiile coborâte cu 35 de milimetri, garda la sol care îmbunătăţeşte efectul vizual puternic al lui Evoque intră şi ea la capitolul "schimbări estetice".

În sfârşit, modificările abordate de inginerii Startech vizează şi motorul pe benzină de 2.0 litri al lui Range Rover Evoque. Deşi fişa tehnică a modelului tunat nu este disponibilă până în momentul expunerii efective a modelului în Dubai, cei 240 de cai putere se vor schimba în circa 300, iar cifrele acceleraţiei vor trece de la 7.6 secunde pentru 0-100 km/h la circa 6.5.

via | Startech

Comentarii (1)

  • misto dar rotile tot anemice sunt . pe modelul asta trebuie ceva lat sa dea bine ,asa arata a duster.
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru