Range Rover Hybrid cu ampatament mărit promite un consum de 6.4 litri/100 km

de Bogdan Mirică
Miercuri, 23.04.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover a dezvăluit la Beijing noul Range Rover Hybrid cu ampatament mărit. Versiunea are o lungime de 5.2 metri şi promite 340 de cai putere sub capotă.

Urmareste Automarket
Land Rover a extins gama Range Rover cu un nou model prezentat în cadrul Salonului Auto de la Beijing. Este vorba despre varianta cu ampatament mărit a noului Range Rover Hybrid, o propunere gândită în special pentru publicul chinez, mare amator de modele cu spaţiu suficient pe bancheta din spate.

Pentru a satisface astfel de preferinţe, Range Rover Hybrid a primit un ampatament mărit cu 18,6 centimetri, ceea ce a adus mai mult spaţiu pentru picioarele pasagerilor spate, dar a şi crescut lungimea totală a SUV-ului la 5.2 metri.

Pentru a profita din plin de spaţiul oferi, pasagerii vor avea la dispoziţie şi un set de scaune confortabile, care vor putea fi înclinate la 17 grade.

Esential 340 de cai putere oferă noul Range Rover Hybrid cu ampatament mărit.
6.4 litri/100 de km consumă noul Range Rover Hybrid cu ampatament mărit.
Propulsia modelului britanic va fi asigurată de un ansamblu care combină resursele unui motor SDV6 de 3.0 litri cu cele ale unui motor electric. Rezultatul este o putere totală de 340 de cai oferiţi la 4000 de rotaţii şi un cuplu motor de 700 Nm între 1500 şi 3000 de rotaţii. Asistat de o transmisie ZF cu opt rapoarte, hibridul va garanta un consum mediu de numai 6.4 litri/100 de kilometri şi o valoare a emisiilor de numai 169 g/km.

Fişa tehnică a noului Range Rover Hybrid cu ampatament mărit anunţă posibilitatea unei rulări complet electrice pentru un kilometru şi jumătate, până la o viteză de maxim 48 de km/h.

Performanţele sunt şi ele decente, sprintul de la 0 la 100 de km/h realizându-se în 6.9 secunde, în vreme ce viteza maximă urcă până la 218 km/h.

Comentarii (2)

  • Vise....nu are cum.
    5 3
  • Pe hartie orice este posibil!
    Edoar strategie de market-ing! Oricum, la cat costa, nu cred ca are vreo importanta cat consuma.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru