Range Rover Sport s-a lansat oficial în România

de Dragoș Băltățeanu
Miercuri, 17.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Range Rover Sport s-a lansat oficial în România în cadrul unui eveniment găzduit de World Trade Plaza din Bucureşti. Vânzările pentru noul SUV premium debutează în luna septembrie.

După lansarea internaţională care a avut loc la New York pe 26 martie în prezenţa actorului Daniel Craig, noul Range Rover Sport a ajuns astăzi, 17 iulie, în România. Premium Auto, importatorul Oficial Jaguar Land Rover pentru România a prezentat noul SUV premium în faţa presei şi a potenţialilor clienţi. 

Noul Range Rover Sport a fost dezvoltat concomitent cu noul Range Rover şi oferă cea mai bună dinamică on-road de până acum, dublată de capacitatea de adaptare la toate topurile de teren accidentat, spune constructorul. Noul model se prezintă cu un design nou, inspirat de cel al fratelui mai mare din gamă şi un interior mai luxos ca niciodată plus opţiunea de a suplimenta numărul de locuri din habitaclu la şapte.

Deoarece materialul predominant este aluminiul, noul Range Rover Sport este mai uşor cu 420 kg faţă de generaţia anterioară, lucru ce îmbunătăţeşte semnificativ dinamica acestui model. 

Urmareste Automarket
În ţara noastră, vânzările vor debuta în luna septembrie, când clienţii vor putea alege dintre patru motorizări.
Două dintre ele sunt pe benzină: V8, 5.0 litri supercharged de 510 CP sau V6, 3.0 litri de 340 CP, iar alte două turbodiesel: TDV6 3.0 litri 258 CP sau SDV6 3.0 litri 292 CP.
În partea doua a anului opţiunile de motorizare se vor diversifica prin adăugarea unui propulsor diesel SDV8 de 4.4 litri şi 339 CP. Iar anul viitor va fi lansată şi o versiune hibrid cu motor diesel a noului Range Rover Sport. Preţurile pentru noul RRS încep de la 63.860 euro, lista completă putând fi consultată AICI.

Comentarii (3)

  • De abia asteptam sa vina in Romania sa-mi pot cumpara unul...
    Si sigur incepe de pe la vreo 70.000euro. OMG!
    7 12
  • Adrian
    @ScorpyonVAG
    Mai bine un Cayenne. Daca iti plac masinile mai patratoase e ok R R. Daca vrei eleganta Cayenne !
    4 2
  • Avyped
    daca vrei si eleganta si la off-road super atunci Range Rover Sport :P
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru