Recall de 10.000 de Logan-uri in Brazilia

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 19.12.2007
Cauza pentru care 10.000 de autoturisme Logan au fost rechemate in service se leaga de sistemul de directie.

Esential

10.000 de autoturisme Logan au fost rechemate in service pe piata braziliana.

Renault va rechema de pe piata braziliana peste 10.000 de unitati ale modelului Logan, fabricate in 2007, pentru verificarea si evetuala inlocuire a unor piese care ar putea afecta functionarea normala a sistemului de directie, a anuntat constructorul francez, citat de publicatia braziliana Folha, transmite Mediafax.

Problemele identificate se refera la rotulele axiale de directie si risca sa afecteze buna functionare a sistemului de directie, provocand astfel accidente severe, chiar fatale, sustine compania franceza.

Renault a publicat numere de sasiu ale vehiculelor rechemate si a recomandat proprietarilor sa contacteze dealerii pentru efectuarea verificarilor si a reparatiilor corespunzatoare.

Modelul Logan a fost lansat pe piata braziliana in luna aprilie si a devenit deja lider in topul vanzarilor inregistrate de grupul francez pe aceasta piata. Aceasta nu este prima rechemare operata de Renault in Brazilia de la lansarea Logan. Astfel, grupul francez a anuntat, in luna septembrie, ca urmeaza sa retraga in service 1.623 de autoturisme Logan, pentru verificarea sistemului de franare.

Taguri: Dacia, Logan, Renault

Comentarii (49)

  • Zi LOGAN si trage apa
    ...
    0 0
  • ktulu22
    Asta e
    Se pare ca LOGANU a cam luat-o in barba in Brazilia. Dar asta e! Au rechemat Mercedes masini in service. Asha ca, greseala recunoscuta e pe jumatate iertata.
    Asta e!
    0 0
  • Renault!!!
    Daca ar fi fost vandut sub sigla Dacia nu faceau recall dar de ...... daca e Renault!!!! Chestie de imagine!!
    0 0
  • Posesor de altceva decit Logan
    Nu vad care e problema?
    Si alte firme si-au chemat masinile in service.
    0 0
  • AUTO
    ZI TARAN SI TRAGE APA!!!
    0 0
  • logan retras
    hai sa nu fim asa dramatici ,marci renumite au retras masini(rechemate in service).Vezi chiar mercedes cu clasa A...si lista poate continua!
    0 0
  • roxmaryx
    logan
    zi logan si trage apa ! porcarie de masina...!
    0 1
  • testatoru
    sunt marci pe piata care au defecte grave din fabricatie si nu afli asta decat atunci cand esti in pom, nu e un lucru rau sa remediezi greseala, pun pariu ca nu a sesizat nici-un cumparator ca masina are probleme, cand este defect de cand il cumperi zici ca asa este normal si abia dupa ce te cheama in service zici "parca simteam eu ceva" Bravo Renault
    0 0
  • :)
    iauzi :)..si pe noi ne lasa sa circulam cu ele
    0 0
  • acidman
    nu era problema ai de care s-au plans si in ro
    si de care ii doare .......pe dacia reno?
    0 0
  • comentarii de tras apa...dupa :)))
    ..problema mare a acestor masini e ca...nu are ce sa se strice la ele....nu le laud, nici nu am Logan...tata are un logan , din 2005 , eu am passat din noiembrie 2006..si am fost cu el in service de am turbat pana acum....directie, desi nu urc borduri sau altele....volanta, sincron la treapta a doua....bucsi...si am abea 40.000, iar loganul lui tata are 38 mii si nu are nici pe dracu, decat un zgomot mic la repartitorul de franare...dar NU E DEFECTIUNE.Asa ca..ziceti ce vreti...Loganul e masina romanului....orice ati zice. Probabil aveti vreo dacie 1300 sau cine stie ce..de comenteti asa, saui nici nu aveti permis sa stiti ce e AIA MASINA
    1 0
  • Logan....masina de taran
    Cine e destul de prost sa dea 10 000 de euro pe o troaca, isi merita soarta. Francezii au luat toate piesele ramase prin fabrica, si au facut loganul, care il vand ''desteptilor'' la un suprapret. Asta e, daca au pe cine fraierii, de ce sa se opreasca. Si nu e prima data cand Loganul a fost rechemat, ca e a n-a oara. Nici nu stiu cate masini NU au fost rechemate...daca va amintit, la lansarea pe piata romaneasca a Loganului in 2003 sau cand a fost lansata, tot asa au fost rechemate 15 000 de masini pentru probleme cu franele si pompa de benzina...la ce va asteptati de la o masina de 10 000 de euro cu 3 stele la siguranta si ABS si aer conditionat optional??????
    0 1
  • soarta....asdfa
    da o masina de taran..care din pacate e prea buna pt desteptii ca tine :) doamne voi chiar atat de inapti sunteti? :))))) documentati`va...piese lasate prin fabrica...doamne fereste....bine k nu ai zis alte bazaconii, ti`as putea da un exemplu...il zic pe intelesul tau, ca sa pricepi si tu tarane, EX: cutiile de viteza pt 1.5 dci 85 CP sunt cele mai noi produse de renault. si care e problema ca e aerul cond optional?poate nea gheorghe de la corlate...nu vrea aer, ai tu vreo problema cu ce vrea si ce nu vrea? eu va zic...sa va bagati draq mintile in cap, habar nu aveti ce e aia masina, eu abea astept sa termin leasingu la rahatu asta de passat sa`l vand. ia treci matale pe la VW prin serviceuri..sa vezi acolo probleme...nu ce are loganul. si inca ceva TARANE, acele loganuri nu au fost chemate pt pompe de benzina si frane...ci pt o porcarie la scaune. hai te las sa faci spume in continuare si bafta in trafic cu dacia 500 pe care o ai la scara :)
    0 0
  • Victor
    Pai se putea...?
    Bineinteles ca avem taranii care nu au cum sa lipseasca cand e vorba de Logan desi ei nici pe aia nu o au...dar in fine...trecem peste....si firme mari au facut recall asa ca nu vad care ar fi problema(in afara de faptul ca in Romania traiesc foarte multi PROSTI). Cat despe Billy...mare dreptate la partea cu VW cu service-ul.:) Numai bine...la cei cu mintea intreaga.
    0 0
  • cressty
    bah
    hai mah ce e asa de greu sa recunoastem ca logan e cea mai proasta masina. va dau dreptate ca nu e singura care a fost rechemata in service.... dar nici chiar cu atatea zeci de probleme... sa nu mai vb de directie.... asa ca degeaba luati apararea loganului. si vorba aia ca mai e si 100% Renault. mi-e cam jena . ( 4ever AUDI )
    0 0
  • cressty
    ( 4ever AUDI ) ai vrea si tu audi sau ce? :)))) clar n`ai masina..nu luam apararea loganului, eu sincer nu`ti recomand nici audi..tot de VW e facuta...orienteaza`te spre mazda,toyota, honda daca vrei masina....dar incetati cu critici la adresa loganului ca nu`si au rostul. habar nu avceti cum se construieste o masina si va dati toti cu parerea...
    0 0
  • muci
    mai tata la uni le plac nemtoaicele la uni japonezele fiecare cu gustul lui naspa e ga loganul e muci
    0 0
  • lol
    :))))
    0 0
  • naspa
    ma ce sa mai vb despre logan nu se merita cai facem prea multa reclama :))
    0 0
  • muci
    mai tata la uni le plac nemtoaicele la uni japonezele fiecare cu gustul lui naspa e ca loganul
    0 0
  • Bogdan Dascalu
    plm, vorba lu baiatu cu passatu si loganu lu tasu
    bv tie prietene asa e unii comenteaza aiurea desi nu au carnet poate sau masina;)
    0 0
  • logan
    cum va explicati voi ca in majoritatea accidentelor trebuie sa fie implicat si un logan...ati uitat ce au zis germanii de ele ca nu prea sar airbagu-rile. dar ..romanu isi ia masina noua chiar daca da 10 mii pe ea, si crede ca sia luat cine stie ce Porsche...de aia, feritiva in trafic ca sunt numai eri in loganele astea....
    0 0
  • cressty
    in primul rand AUDI-VW este un concern in care firma care produce toata tehnologia pusa pe ceea ce vezi pe strazi cu sigla seat, skoda, volkswagen este produsa de AUDI. Eu personal am un audi din 90 care tin sa te anunt ca are pe el din fabrica abs, geamuri electrice fata spate, instalatie de spalare faruri, geamuri ionizate, scaune incalzite plus un motor pe care nu numai ca cei de la renault nu au reusit sa il faca dar cel mai probabil nici nu vor reusi vreodata. Si gandeste'te putin asta este totusi o masina din 90, multe alte masini noi inclusiv RENAULT si DACIA nu au asa ceva acum in 2007. deci daca habar nu ai ce se gaseste pe o masina cu 4cerculete ca sigla te rog frumos sa bagi capul intre umeri si sa iti dai cu parerea in alta parte si asta nu in public pentru ca te faci de ras
    0 0
  • margik
    logan vs altceva
    Am logan de un an de zile si nu am skimbat nik. Deci cei care comentati despre, poate argumentati ca sa stim si noi ceilalti la ce sa ne asteptam. La cate gropi avem, Loganul e ideal, are garda la sol de SUV. N-am treaba pe strazile din sectorul 5 care sunt praf; poate om fi tzarani astia cu logan, dar dupa cum ne exprimam ....parca mai tzarani sunt altii....
    0 0
  • e naspa
    Pana la urma dacia logan e facuta pentru cei care au un venit asa si asa dar ieftina nu ie deloc dar fiecare asi ia dupa posibilitatile finaciare cat dai pe ia atata face si nasi mai copara dacia cu marci de renume
    0 0
  • george
    e misto grila fata la loganu asta din poza...la noi nu sant asa
    0 0
  • nu prea seamana.... Loganurile
    A-ti observat ceva din poza asta?

    Nu prea seamana Renaultul Logan de Brazilia cu Dacia Logan de Romania.
    0 0
  • pt alupigus si restul ca el
    ce aveti de comentati atat loganul??? si daca era articolul ca 10000 de BMW, AUDI sau alte marci de masini erau rechemate, tot venea un badea jiji sa comenteze, vezi ca mertanu e mai bun ca bmw sau vw da ceata la audi(asta nu inseamna ca e si adevarat)..etc. lasati-va de cometariile astea de prost gust....sunt multe masini pe piata, daca nu iti convine una, ia-ti alta si taci. de geaba comentezi ca loganul e "sucks" ca nu va face cei de la renault a doua zi supercar-uri din logan.
    0 0
  • loganelul
    Prima data loganul a fost chemat in service-uri ptr. o defectiune la computerul de bord (indica un comsum de combustibil mai ridicat decat cel real)si ptr. cricul ce se foloseste la schimbarea rotilor cu cea de rezerva (nu avea un echilibru bun la sol). Cam acum un an au fost chemate o serie de loganuri ce aveau probleme la amortizoarele spate.
    Dar pe langa inconvenientele ce ti le prilejuieste o aslfel de chemare in service ca proprietar ( in special timp piedut), de restul pot sa va spun ca e de bine - inseamna ca le pasa si ca, chiar doresc sa scoata un produs din ce in ce mai bun si mai competitiv, bineinteles in categoria de automobile din care face parte.
    BMW a chemat in service de 2 ori un model ce avea defectiuni la motor - asta nu inseamna ca masinile chemate sunt proaste, ci ca trebuie remediate anumite defectiuni ce sunt constatate.Bafta tuturor!
    0 0
  • LilShaq
    mai sa fie
    mah, am trait s-o vad si pe-asta... dacie rechemata! :))
    0 0
  • stanica
    Salut Billy!
    Ai dreptate :cine nu poate privi prin 4 cercuri,sau macar printr-unul taiat in 3(vezi Mercedes!),cand s-a suit in Golan,zice : mama ce MASINA,taci ca are cazanul si roata de rezerva!!!
    Apropos!
    cine a fost la targul de masini de anul acesta la Otopeni si s-a uitat de curiozitate la Dacia Logan cu instalatie de gaz pusa de fabrica,a observat cu stupoare ca nu este prevazuta masina cu ROATA DE REZERVA!!!???
    Intrebandu-i de reprezentanti unde este ,mi-au raspuns:nu mai era loc si de ea,dar o puteti achizitiona dumneavoastra!!!
    Unde sa o pun in BRATELE NEVESTEI???
    Astia suntem,gandim cu alte organe !
    Billy,eu te cred pentru ca am un Audi 80 B4(il stii ,ultimul 80 care s-a facut intre 1991-1996,dupa el a aparut A4)si vreau sa te sustin in ce spui si tu :ESTE O MARE DIFERENTA INTRE AUDI SI VW,cu toate ca este un concern VW-AUDI!!!
    De aceea se plang multi aici si chiar prieteni de-ai mei de Passat-ul nou,mai ales cu planetarele,care troncane cam devreme si asta nu la liniute sau alte demaraje,nu ,efectiv calitatea lor slaba!!!
    Te salut si tine-o pe Audi ca este cea mai buna alegere(varianta)in raportul calitate-pret!!!
    URA!
    0 0
  • pt jk
    ma desteptule acu vo 2 luni o fo la TV(ca idee sa-ti faci) un accident in care o fo implicat un vw tuareg de 100000 da para si din 8 airbaguri(pungi de aer pt tine...) nu so deschis nici macar UNUL asa k nu aveti pretentia ca loganul la 10000 sa fie mai un
    0 0
  • diferente
    De ce comparati voi o maisna de 7000E cu una de 20.000E? Chiar nu vi se pare un pic aberant sa comapri un Logan cu un Passat nou? Toate au probleme pentru ca sunt fiare sincer. Voi chiar nu ati auzit de rebuturile care ies de pe linia de fabricatie in Vest unde sutn trimise? Va spun eu, ajung in romania ca masini noi desi ele au punctaje sub limita de acceptanta a Germaniei spre exemplu, dar noi fiindca suntem o tara de canibali ne aruncam sa o luam ca e Passat domle si e maisna nemteasca nu se compara cu Loganu. Mai oameni si neoameni, Loganul e o masina cu care sa te deplasezi, indiferent de teren, fie in oras, fie in afara si sa te simti chair confortabil in ea. Cine se vaita ca nu e confortabila nu a invatat sa isi regleze scaunul sau nu are nici permis. Dupa ce conduci un Logan 10.000km poti sa postezi oricand o parere si daca o sa fii cinstit o sa recunosti ca e facuta exact pentru drumurile mirifice de la noi si iti ofera un confort si o antifonare mult peste alte masini cu pretentii. Masinile din Vest sunt facute pentru autostrazi, alea stiu sa alerge, sa se intinda la drum, pentru asta sunt create. Vor mai trece ani buni pana sa avem noi nevoie de masini de genul ala, dar pana una alta nu aveti decat sa le omorati prin traficul din Bucuresti cu I-a si aII-a in cel mai fericit caz.
    1 0
  • Dragos
    Logan
    Constat ca multi dintre voi aveti prea mari pretentii de la Logan. O masina de 7000-10000 de Euro nu se poate compara cu una de 20000-30000 de Euro. Voi tot sperati ca o sa scoata Renault din Logan o masina luxoasa si astfel va puteti vinde VW-urile si AUDI si atunci veti spune ca ati facut cea mai buna alegere. Ei ce spuneti de asta! Astept pareri!
    0 0
  • VW-Audi
    "de sorin (19.12.2007, 17:28)

    in primul rand AUDI-VW este un concern in care firma care produce toata tehnologia pusa pe ceea ce vezi pe strazi cu sigla seat, skoda, volkswagen este produsa de AUDI."
    Cat se poate de aberant sorine. E drept ca orice tigan isi lauda calul dar nici asa. Toate aceste masini sunt produse de VW. Audi e firma cumparata de VW si a plecat ca si masina de test, masina de sacrificiu, cam ce e dacia pentru renault. Orice model nou scos de VW (care nu se incadra in tiparele VW ale vremii) era scos cu numele de AUDI. Stii, tu, daca iese bine si e cumparata am fcaut-o noi, VW, dar daca nu se vinde, nu e VW, e AUDI. In fine.

    Loganul si Renaultul de acuma nu au neaparat aceste dotari deoarece nu s-ar justifica din punct de vedere al pretuluji si clasei din care face parte. Sa presupunem prin absurd (sper ca stii ce inseamna) ca pe Logan, ai gasi, gemuri ionizate, spalator de faruri, pilot automat, climatronic, xenoane adaptive, senzori de ploaie, scaune incalzite, tapiserie in piele, pretul unui Logan ar sari bine de tot de 16-18.000 eur ddp. Ai mai cumpara masina aia? Ar mai fi loganul o marca masina ieftina, pentru saraci? Bineinteles ca nu ar fi. SI apropo, AUdi 80-90 alias butoiasurile au fost cele mai slabe modele audi din toate timpurile. Statisticile o confirma (cu numeroase probleme la directie).

    Bravo lor cau au avut curajul sa recheme atatea modele in service. Ma intreb de ce nu se face si la noi.
    Totusi nu sunt fan dacia-renault (cred ca ar fi printre ultimele preferinte in materie de masini), dar sa nu fin totusi carcotasi. Se adreseaza si oamenilor mai saraci si celor cu mai putine pretentii-pentru care o masina trebuie sa aiba 4 roti si motor si atat.

    Intr-adevar sunt supraevaluate, dar VW-ul si Toyota nu face la fel? Doar ca se adreseaza altor categorii de cumparatori.

    Sarbatori Frumoase tuturor
    0 0
  • LOGAN
    Cititi : Criticilor mei !
    De M . Eminescu .
    Sunteti niste epigoni , nenorociti !
    Este un autoturism super : tinand cont de
    relatia calitate / pret .
    0 0
  • tot ciunga
    Mergand pe relatia pret calitate mi-am luat un g4 1,4 16 v75 Cp din 2001, surpriza crezi ca dupa Golf chiar din 2001 ? as trece la Logan ? bleah
    0 0
  • Wow
    Dak ar fi fost in Romania...[nu k nu ar fi astfel de prlb],le'ar fi retras?:))) stiti ce mi'au zis service-ul dacia?:)) dar vr masina buna,si ieftina?si apoi a ras...ma rog...eu unul sunt mandru k macar au avut demnitatea sa o recunoasca...la noi pica vopseaua de pe ele,si spun k e din cauza frigului..Romania...Romania..."se putea si mai rau"
    0 0
  • deja FanCluburi
    apropo...ader si eu la fanclubul asta (4ever AUDI)am doua Audi in parcare,un A4 din 01,si un 80 Gls din 79..Acel audi de 29 de ani,are servodirectie,servofrana,incalizire,linie de crom,radio,scaune ergonomice,etc...toate stanard..si inca functioneaza..Mentionez,k masina nu intrat niciodata in service,si inca rulez cu ea...singurule piese schimbate sunt amortizoarele...oare o sa ma tina si cel din '01,29 de ani??Eu sunt ferm convins k da...Mai si un Lancer '07,care deja a fost "plimbat" pe la service...Acum inteb...Masina nemtzeasca?Mashina japoneza?Sau "masina" romaneasca?:))

    Am facut cca 10.000 de km cu un Logan...E cea mai obositoare masina...

    P.S. vb celui cu golful...Mai degraba ceva nemtesc Sh decat Logan...apropo..stiati k discul de frana de la Logan e jumatate din pretzul masinii echipata standard?:))=)) asta inseamna k Loganul fara disc de frana costa 3000 de Euro?:))belea...imi voi cumpara si eu nu....
    0 0
  • johny BOY
    as vrea sa mai comentez si eu, dar nu mai am vlaga... Citesc atatea ineptii pe acest forum de ma ia durerea de cap! Acesti bravi posesori de AUDI si VW de 20jdeani se lauda cu ele... Oameni buni, acum 20 de ani se faceau intradevar masini bune, si tot atunci MADE IN GERMANY insemna caliatate si fiabilitate...acum sunt consumabile ca si cele din Franta, Italia, Asia...etc... Lucrez in domeniul asta... cu masini... Am vazut AUDI-uri aduse in service la 20.000 km cu motorul terminat...cu usi blocate (problema recunoscuta in grupul VW)..cu probleme la suspensie... Am vazut Passat-uri cu probleme la suspensie, la finisaje, la motor... Cum naiba sa spui, la o masina noua, ca e normal sa manace 1l de ulei la cateva mii de km!!??!! E vb de 2.0TDi 140CP...Si modele noi, si ceva mai vechi...personal am fost cu masina unei cunostiinte... un Cayenne S, luat din Germania (aviz celor care zic ca ajung la noi cazaturile din fabrica)la service in Bucuresti, ptr ca avea probleme la directie si suspensie la 2900km...masina de 2.8 miliarde!! SI imi spune cel de la service ca din greseala a fost pus volanul stramb, iar suspensia asa face..asta este solutia tehnica gasita momentan!!! SI masina avea zgomot la suspensie ca PEJO-ul meu de 120.000km!! Nu vrea sa aduc vb si de servicii... Va rog frumos... Nu mai comentati, doar sa va vedeti cuvintele cum se chinuie sa formeze o fraza pe monitor... Sa va dati cu parerea, cand habar nu aveti!! Nu stiu de ce cred ca cei care fac comentarii de genul "LOGAN sucks", "AUDI rulzz", "masinile germane cele mai", etc sunt pustani sub 18 ani care au condus o masina pe calculator cel mult!! Hai ca mi-am pierdut si sirul ideilor si logica... Va las...
    0 0
  • Dragos
    Pentru GreeN
    Omule tu habar nu ai de preturile pieselor pe piata. Dac nu stii atunci nu mai fa pe grozavul. Spune-ne si noua unde ai gasit tu disc de frana pt Logan cu 3000-4000 de Euro. Daca gasesc iti dau eu banii pe el. Incearca sa nu mai spui prostii si sa ne comunici si noua lucruri serioase.
    0 0
  • Comentariu
    Va salut pe toti cei care va-ti exprimat o parere pro sau contra vis-a-vis de Logan.Sunt posesor de logan de 2 ani si 6 luni si vreau sa va spun ca sint multumit de masina.E adevarat ca fiecare dorim in viata ceva mai bun,dar avind posibilitatile pe care le avem,si traind in tara in care ne-am nascut ne limitam sa ne cumparam o masina noua de 8-9000 de euro decit sa luam gunoaiele nemtilor din fata portii.Mentalitatea celor care argumenteaza ca este o masina rulata afara nu sta deloc in picioare.Roata,motorul,suspensiile,amortizoarele si toate celelalte componente au totusi o uzura de 120-200.000 de km,neavind siguranta ca si acesti km.sint cei reali.Am vorbit zilele trecute cu cineva care este la a 4-a masina Honda.In 6 ani nu a schimbat decit un bec de semnalizare!Fara comentarii.Cred ca romanii incet-incet isi vor da seama ca nu intotdeauna cei nemtesc e si bun ,si vor descoperi si alte marci fiabile,bune,si preturi accesibile.
    Va doresc tot binele din lume!
    LA MULTI ANI!
    0 0
  • totusi sustin Logan
    si asta pentru ca oricine ar vorbi cu taximetristii nostrii, ma refer la cei din Bucuresti, neproprietari si i-ar intreba pentru a i se raspunde sincer cat de proasta este "tinichiaua" asta de Logan, omorata prin Bucuresti, ar ramane foarte surprins de raspunsul care vine, aproape intotdeauna la fel. Acelasi raspuns "uimitor" ar primi si la intrebarea referitor la cati km au facut si cate piese au schimbat in tot acest timp. Atentie, masini omorate in Bucuresti ! Doar atat faceti, ca nu va costa nimic. Dupa aia veniti aici si spuneti-mi ca am batut campii. Si ca sa fiu rau un pic: de ce nu vedem numai Volkswagen, Audi, Mercedes, Skode si BMW taxiuri, daca sunt atat de fiabile si usor de intretinut ?, iar diferenta de calitate facandu-le o investitie atat de buna in toate cele, nu numai la liniutze si figuri de buftea de la serviciu pana acasa ?? Inchei rugandu-va inca o data, strict in contextul subiectului discutat, sa puneti acele doua intrebari iterate mai sus, taximetristilor din Bucuresti ce lucreaza pe Logan-uri. Sarbatori Fericite TUTUROR !!!
    0 0
  • asmaticu
    jap=jaf
    eu am schimbat un motor la un geam la 20000km la un Civic iar la un Isuzu mai lucrez si acum sa indepartez urmarile fisurarii radiatorului de incalzire confectionat din plastic! (piesa originala) Asta dupa ce in primavara am schimbat radiatorul din aceeasi cauza. Sa nu creada careva ca am avut apa in el!!! Pur si simplu a crapat, nu mult dar suficient sa umple habitaclul de aburi. Am vazut BMW 525 cu compresorul Denso mort si cu alte hibe. Nu exista "o masina perfecta". Si incep sa-mi formez aceeasi impresie ca multe "vechituri" sunt mai fiabile si oricum mai usor de remediat. De pedalele din plastic de la Golf si Vento nu se plange nimeni???
    0 0
  • logan rasturnat
    un amic sa rasturnat cu loganul din senin dupa ce aluat o curba usoara banuiala e blocarea directiei dar expertiza se lasa asteptata daca mai stiti astfel de cazuri astept
    0 0
  • logan
    o ruginitura reusita
    0 0
  • alfred
    logan
    am un logan cu 5000km ,deocamdata nici o problema
    0 0
  • marius
    vreau sa ii intreb si eu pe astia care critica loganul ce masina mai gasesc ei la bani astia asha de spatioasa si cu dotarile loganului "masinile sa fie noi" orcum la omul sarac ii trbuie masina noua ;)
    0 0
  • PROSCRISU
    SUBSCRIU
    Ai dreptate :cine nu poate privi prin 4 cercuri,sau macar printr-unul taiat in 3(vezi Mercedes!),cand s-a suit in Golan,zice : mama ce MASINA,taci ca are cazanul si roata de rezerva!!!Apropos!cine a fost la targul de masini de anul acesta la Otopeni si s-a uitat de curiozitate la Dacia Logan cu instalatie de gaz pusa de fabrica,a observat cu stupoare ca nu este prevazuta masina cu ROATA DE REZERVA!!!???Intrebandu-i de reprezentanti unde este ,mi-au raspuns:nu mai era loc si de ea,dar o puteti achizitiona dumneavoastra!!!Unde sa o pun in BRATELE NEVESTEI???Astia suntem,gandim cu alte organe !Billy,eu te cred pentru ca am un Audi 80 B4(il stii ,ultimul 80 care s-a facut intre 1991-1996,dupa el a aparut A4)si vreau sa te sustin in ce spui si tu :ESTE O MARE DIFERENTA INTRE AUDI SI VW,cu toate ca este un concern VW-AUDI!!!De aceea se plang multi aici si chiar prieteni de-ai mei de Passat-ul nou,mai ales cu planetarele,care troncane cam devreme si asta nu la liniute sau alte demaraje,nu ,efectiv calitatea lor slaba!!!Te salut si tine-o pe Audi ca este cea mai buna alegere(varianta)in raportul calitate-pret!!!URA!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru