Recall de colecție: 306 exemplare Porsche 918 Spyder vândute în SUA, chemate în service pentru o problemă de suspensie

de Mircea Meşter
Miercuri, 04.01.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
O treime din totalul exemplarelor 918 Spyder produse la nivel mondial trebuie să treacă prin service în SUA pentru înlocuirea brațului de control al suspensiei față.

Dacă unele rechemări în service ies în evidență prin volumul lor, altele reușesc să iasă în față prin simplul fapt că se referă la mașini rare pe care clienții au plătit sute de mii de euro. În această a doua categorie se încadrează o acțiune de recall pe care Porsche o desfășoară în Statele Unite și care este dedicată supercar-ului hibrid 918 Spyder, modelul de 887 de cai putere pe care marca germană l-a produs în doar 918 exemplare la nivel mondial.

Conform descrierii operațiunii de recall pe care o fac autoritățile americane, 306 exemplare ale lui Porsche 918 Spyder produse între 2013 și vara lui 2015 vor fi rechemate în service pentru o problemă la nivelul brațului de control al suspensiei față. Acesta ar putea crăpa atunci când este supus la forțe mari, iar riscul de accident crește exponențial.

Evident, modificarea se va face gratuit, cei 306 clienți Porsche urmând să fie notificați personal. Nu au existat incidente legate de defectul semnalat de Porsche.

Este al patrulea recall în care este implicat Porsche 918 Spyder după ce supercar-ul german a fost rechemat la service în perioada 2014 și 2015 pentru înlocuirea unor piese la nivelul cablajelor, a șasiului și din nou a suspensiilor.

Comentarii (1)

  • Pe cat de frumos este si performant, pe atat de problematic se pare.....
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru