Recall de sfarsit de an pentru 20.000 de Corvette C6 Targa

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 30.12.2009
Peste 20.000 de unitati Chevrolet Corvette Coupe si Corvette Z06 produse intre anii 2005 si 2007 vor fi rechemate in service pentru inlocuirea acoperisului detasabil, care ar putea sa se desprinda din mers din cauza adezivului de calitate inferioara.

General Motors va face un recall in Statele Unite ale Americii pentru 20.090 unitati Chevrolet Corvette. Vehiculele care vor fi rechemate in service sunt cele echipate cu un acoperis detasabil tip Targa, produse in versiunea Corvette Coupe intre anii 2005 si 2007, dar si versiunea Corvette Z06 intre anii 2005 si 2006. Toate aceste exemplare trebuie verificate de catre personalul de service GM, pentru a repara o potentiala problema la nivelul acoperisului detasabil, care ar putea sa zboare.

Potrivit celor de la NHTSA, adezivul dintre panoul de caroserie si cadrul acestuia ar putea sa se desprinda partial. In functie de modul in care se desprinde adezivul, soferul ar putea auzi un sunet de rupere cand trece peste denivelari, zgomotul creat de vant si ar putea avea probleme la reatasarea acestui panou pe caroserie. In cel mai rau caz, exista posibilitatea ca panoul respectiv sa se detaseze complet de cadrul sau si sa zboare de pe caroserie chiar in timpul mersului.

Pentru a preveni orice fel de problema, cei de la General Motors vor rechema toate aceste exemplare in service, incepand cu luna ianuarie a anului 2010, moment in care dealerii vor monta un nou panou detasabil al acoperisului, gratuit.

Via | Carscoop

Comentarii (4)

  • castravet
    corvette
    in sfarsit se adevereste zvonul : Chevrolet Corvette Coupe si Corvette Z06 au fost produse in ROMANIA
    2 9
  • NeoGalaxy
    Eu am citit Tanga :))) in loc de Targa :)))
    8 0
  • Targa care te ia pe sus...
    tu esti cam prost...numai un pic;)
    2 5
  • NeoGalaxy
    @GM: mda... naspa ca sunt prost. Pacat ca nu stii de gluma...
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru