Recall în SUA pentru Seria 5 GT, Legacy și Outback

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 25.07.2010
Constructorii auto BMW şi Subaru vor fi nevoiţi să facă un recall în SUA. Modelele chemate în service de cei doi producători sunt Seria 5 GT, Legacy şi Outback.

Esential

6.080 de unităţi BMW Seria 5 GT vor fi afectate de recall

Constructorul german BMW şi japonezii de la Subaru vor fi nevoiţi să facă un recall în SUA. Modelele afectate de acestă chemare în service sunt BMW Seria 5 GT, Subaru Legacy şi Outback. Germanii vor chema în service 6.080 de exemplare ale modelului Seria 5 GT, iar niponii sunt obligaţi să verifice 809 automobile.

Oficialii NHTSA (National Highway Traffic Safety Administration) au avertizat constructorul german cu privire la o problemă aparută la indicatorul nivelului de combustibil. Senzorii indicatorului pot prelua greşit informaţia, iar acesta va afişa o cantitate mai mare de combustibil decât cea existentă în rezervor. Până în acest moment BMW nu a identificat o metodă corectă pentru înlăturarea acestei probleme, însă cea mai simplă soluţie va fi înlocuirea senzorilor sau a rezervorului.

Japonezii de la Subaru se confruntă cu o problemă puţin mai delicată. Unităţile care sunt cuplate la o cutie de viteze manuală nu dispun de un orificiu pentru introducerea lichidului de transmisie.

Lipsa acestui tip de lichid poate duce la distrugerea cutiei de viteze. Soluţia găsită de japonezi pentru rezolvarea problemei constă în crearea unui orificiu care să permită umplerea cu lichid de transmisie.

Via | NHTSA

Comentarii (6)

  • kumite
    subi
    Oameni buni,eu nu stiu de unde luatzi informatiile astea.Nu ai pe unde sa pui ulei in cutia manuala de la Subaru?Cutia de viteze nu are orificiu de umplere?Normal ca nu are.Sa va spun eu cum se face un schimb de ulei la cutia manuala de la subi.Se desface busonul de la diferentialul fata.Se asteapta pane curge tot uleiul,se pune busonul inapoi,si se pune uleiul nou pe la joja(parca asa se zice).Ce are diferentialul fata cu cutia de viteza?Amandoua au acelasi ulei.
    6 2
  • jalnic
    alimenteaza BMW_u de 20 ron si ii arata ca a facut full-ul...:)))))))).
    7 4
  • cei cu ciurucul asta de masina adica 5GT.
    5 5
  • Ciudat cum toate se intampla la americani.
    9 1
  • @RIP USA
    Apare recall la cei mai puternici , asta e facut special.
    De ce nu apare recall la FORD la Chrysler /?
    Dar apare recall , la BMW , Toyota,.
    AStia detin monopolul pe piata din USA si pentru a mai strica imaginea BMW-ul unde in USA are o imagine mult mai mare decat a marcilor americane , americanii se iau de 100 de eroare a benzinei in rezervor, a mai fost un recall cu 2 luni in urma din cauza ca pe ticheta de sub capota unde e aratata greutatea masinii au zis ca nu sunt corecte datele adica masina nu are KG de pe tabela.
    si la Mercedes-Benz W124 E200 sub capota e scris ca are 1910Kg dar masina de pe cantar la gol are 1400Kg,.
    Si nu numai la Mercedes la multe masini e asa .
    Americanii gasesc metode pentru a iesi din criza pentru a mai scadea vanzarile EUROPENELOR peste ocean.
    Sa se vanda JAFURILE lor cu emisii de 500g/km2 si consum de 20 litri de benzina la SUTA.
    ALDE MUSTANG si ESCALADE ,SUBURBAN masini cacat...
    6 1
  • @eu de mai sus
    100 grame de benzina eroare in rezervor ...
    sorry pentru greseli... graba strica treaba ...
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru