Recall în SUA pentru Seria 5 şi Seria 5 GT

De Cornel Șocariciu
Publicat Miercuri, 28.07.2010
Constructorul german BMW va fi nevoit să recheme în service 6.080 de unitâţi ale modelelor Seria 5 şi Seria 5 GT din cauza unei probleme apărută la nivelul indicatorului de combustibil.

Aşa cum vă anunţam în weekend, oficialii NHTSA (National Highway Traffic Safety Administration) i-au atenţionat pe cei de la BMW cu privire la o problemă aparută la indicatorul nivelului de combustibil. De această dată, nu doar unităţile Seria 5 GT vor fi rechemate de constructorul bavarez, ci şi exemplarele noii generaţii Seria 5. Conform spuselor oficialilor NHTSA, senzorii indicatorului pot prelua greşit informaţia, iar acesta va afişa pe bord o valoare eronată a combustibilului aflat în rezervor.

În mod normal aceasta nu este o problemă majoră, însă oficialii NHTSA afirmă că în cazul în care rezervorul se goleşte, motorul se poate bloca, lucru care poate duce la apariţia unor incidente nedorite.

Constructorul german nu a găsit până acum o soluţie concretă pentru rezolvarea problemei apărute, însă cel mai simplu mod de a remedia defecţiunea constă în înlocuirea senzorilor sau a rezervorului. Acest recall va afecta 6.080 de unităţi produse în perioada 12 ianuarie şi 1 iulie 2010.

Via | MotorAuthority

Comentarii (4)

  • ...in SUA...hm, nimic nou...merc cand urmeaza?vad ca le iau pe rand...pe toate..
    5 2
  • Am vazut ca americanii au ceva cu nemtii. Este a doua oara cand BMW are o problema de genu asta, stupida. Nemtii au invadat SUA si , asa se intampla.
    4 0
  • BMW M3 este cel mai vechi si cel mai bun ca RS5 si deci si ca RS4 si Cadilac, asta este BMW : http://www.bmwblog.com/2010/07/28/video-comparison-bmw-m3-vs-cadillac-cts-v-coupe-vs-audi-rs5/
    3 2
  • @OBALA
    FANII AUDI NU VA BUCURATI CA URMEAZA RANDUL VOSTRU DEGRABA.
    A FOST TOYOTA, ACUM E BMW o marca foarte prestigioasa care are de suferit in USA , SUA incearca sa iasa din criza sa arate la americani ca masinele EUROPENE si JAPONEZE au probleme .
    Mi mii interesant ce mansa de eroare arata dispozitivul din rezervor ?
    de 100 de grame la 70 de litri in rezervor ?????
    Americanii le iau la rand sunt sigur ca si Mercedes-Benz va fi urmatorul prin toamna pe la primavara viitoare urmeaza la SIGUR rafuiala cu DAIMLER peste ocean.
    RUSINE sa va fie USA .......... Sa mergeti in Lincoln si Dodge ,.


    Americanii defapt mereu au gasit metode murdare pentru a iesi din criza , e un continent de curve si banditi deschideti istoria si vedeti cine sunt bunicii loalde OBAMA , curve banditi de unde sa fie ei oameni.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru