Recall pentru Ferrari 612 Scaglietti

De Catalin Dinu
Publicat Marti, 03.06.2008
Din cauza unor probleme ale transmisiei F1, Ferrari a rechemat in service toate modelele 612 Scaglietti echipate astfel.

Esential

366 de unitati Ferrari 612 Scaglietti vor fi rechemate in service din cauza unor probleme la transmisie.

Ferrari a efectuat un recall pentru modelul 612 Scaglietti echipat cu transmisie F1, fabricat in perioada 2005-2007. Volumul supercarurilor italiene rechemate in service este de 366 unitati. Obiectul acestui recall este facut de un senzor defect din ansamblul ambreiajului care nu mai inregistreaza parametri corecti datorita temperaturilor inalte la care fost supus.

Din cauza acestui senzor defect, sistemul de transmisie disponibil pe Ferrari 612 Scaglietti ar fi putut avea de suferit, conducand la o functionare improprie al ansamblului ambreiajului si la ingreunarea schimbarii rapoartelor de transmisie. Acest defect este detectat automat de sistemul de autodiagnosticare al masinii si este semnalat la bordul acesteia. Tehnicienii reprezentantilor zonali Ferrari vor inlocui senzorul de la ambreiaj impreuna cu anexele acestuia.

Via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru