Recall-ul Honda Jazz nu afecteaza modele comercializate in Romania

De Mircea Meșter
Publicat Sambata, 30.01.2010
Honda Romania a anuntat ca rechemarile in service anuntate de constructorul japonez pentru generatia anterioara Jazz nu afecteaza modele vandute in tara noastra.

Niciunul dintre cele 646.000 de exemplare Honda Jazz de generatie anterioara pe care japonezii le vor rechema in service din cauza unor probleme la nivelul instalatiei electrice a geamurilor nu se afla in Romania. Aceasta este pozitia oficiala a Honda Trading, importatorul oficial al marcii.

Conform Honda Trading, exemplarele care intra sub incidenta acestor rechemari in service fac parte din generatia anterioara a modelului, fiind produse intre 2002 si 2008. Problema la care se refera recall-ul Honda la nivelul unui comutator care apartine de instalatia de geamuri electrice, in care s-ar putea infiltra apa, lucru care ar putea duce in cazuri extreme la un incendiu. Din pacate, exista deja trei asemenea cazuri in lume, doua dintre ele avand loc in Statele Unite ale Americii, iar unul in Africa de Sud.

Problema a fost descoperita dupa ce un copil de doi ani a murit in masina in care dormea, din cauza unui incendiu cauzat de un scurt circuit. Incidentul a avut loc in Cape Town, Africa de Sud.

Reprezentantii marcii in Romania precizeaza ca recall-ul nefectuat de Honda este unul realizat in urma unei autosesizari Honda, cauzele reale ale incidentului din Africa de Sud fiind inca necunoscute.

via | Honda Romania

Comentarii (5)

  • ati vazut ?
    < cauzele reale ale incidentului din Africa de Sud fiind inca necunoscute. >

    corect!
    2 1
  • @lee
    si cel din state?
    2 1
  • ???
    n-am de unde sa stiu.........sorry.
    toti vorbesc de cazul acelui baietel, de SUA nu se spune nimic.
    2 0
  • automobil-info.blogspot.com
    adica romanii nu sunt chiar asa importanti, ei pot muri din cauza incendiilor provocate de scurtcircuite :-)
    1 0
  • noutati
    http://paultan.org/2010/02/01/honda-malaysia-important-notice-to-owners-of-2nd-generation-city-and-1st-generation-jazz/
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru