Rechemare în service pentru Opel Adam și Opel Corsa: probleme cu o componentă a sistemului de direcție

de Dragoș Băltățeanu
Sambata, 27.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel a emis o rechemare în service pentru modelele Opel Adam și Opel Corsa livrate după luna mai 2014. 8.000 de unități sunt afectate pe plan mondial.

Esential 8.000 exemplare Corsa și Adam sunt afectate de o problemă la sistemul de direcție.
Producătorul german Opel recheamă în service 8.000 de exemplare Corsa și Adam fabricate în acest an și livrate începând cu luna mai 2014. Aceste 8.000 de unități au fost asamblate folosindu-se o componentă pentru sistemul de direcție care nu respectă specificațiile. Pentru evitarea oricărui risc, Opel recomandă ca automobilul să nu fie condus înainte de a fi inspectat. Compania spune că a identificat problema în timpul controalelor de calitate efectuate în fabrică și că nu are la cunoștință niciun accident cauzat de această situație.

Clienții Opel vor fi notificați în cel mai scurt timp. Proprietarii pot afla dacă automobilul lor este afectat accesând siteul www.opel.com. De asemenea, clienții care au întrebări suplimentare pot obține asistență imediată prin intermediul unei linii de asistență telefonică al cărei număr va fi publicat pe siteul www.opel.ro în cel mai scurt timp. 

Via Opel

Comentarii (1)

  • nu-i bine
    mda. nasol.
    6 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru