Recomanzi și câștigi: un american va primi viitoarea generație Tesla Roadster pentru că a convins 55 de clienți să cumpere o Tesla

de Petre Barac, Foto: Teslarati
Marti, 31.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ben Sullins, un proprietar de Model S din Statele Unite, a reușit să convingă 55 de oameni să-și cumpere o Tesla și va primi cadou viitoarea generație Tesla Roadster, ca bonus al programului de recomandare inițiat de companie.

Programul Tesla de răsplătire a celor care le aduc clienți noi are din nou rezultate. Acum doi ani, norvegianul Bjorn Nyland, unul dintre primii clienți ai lui Model S din țara nordică, a reușit să convingă zece oameni să cumpere un Tesla Model S nou și a fost răsplătit cu o Tesla Model X din seria limitată Founder’s Edition.

Performanța nordicului a fost depășită acum de Ben Sullins, un proprietar de Model S din Statele Unite care a reușit să convingă 55 de clienți să cumpere o Tesla. Prin urmare, compania îl va răsplăti cu viitoarea generație Tesla Roadster, așa cum prevede programul de recomandări al companiei.

Americanul este cunoscut pentru clipurile de pe canalul său de Youtube unde postează informații săptămânale referitoare la mașinile Tesla. Este același loc unde a reușit să convingă cei 55 de clienți să cumpere Tesla Model S sau Model X.

Înainte ca viitoarea Tesla Roadster să ajungă la el, compania trebuie să verifice dacă mașinile sale electrice ajung la cei 55 de clienți recomandați de american.

Via Insideevs

Comentarii (1)

  • Asta echivaleaza cu ,,tinerete fara batranete si viata fara de moarte,,...grea ,,misie.,,
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru