Reconstruit la standarde nordice: cel mai mare dealer Volvo din România a investit un milion de euro în noul showroom de lângă București

de Petre Barac
Vineri, 26.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Primus Auto, cel mai mare dealer Volvo din România, a inaugurat noul său showroom de lângă București, care a fost refăcut la standardele suedezilor în urma unei investiții de un milion de euro.

Volvo a adus un nou concept de showroom & service pe piața din România odată cu redeschiderea magazinului său de prezentare din Otopeni.

Un milion de euro a fost investiția necesară pentru ca showroom-ul Volvo de lângă București să funcționeze la pretențiile impuse de constructorul nordic.

Primus Auto, cel mai mare dealer Volvo din România, spune că Volvo Personal Service (VPS) și Volvo Retail Experience (VRE) sunt două servicii noi care au menirea să eficientizeze timpul pe care clienții îl petrec, de exemplu, la o revizie obișnuită în service.

Fiecărui client îi este alocată o echipă de service, iar dealerul susține că majoritatea lucrărilor de mentenanță sunt gata în cel mult o oră.

Pe durata reparațiilor, clientul poate rămâne în showroom, într-un spațiu regândit pe ideea de living room scandinav, fără să mai facă drumuri suplimentare.

Noul showroom dispune și de două stații de încărcare gratuite pentru mașinile electrice și hibride, precum și de servicii de reparații și mentenanță pentru astfel de modele.

La nivel mondial, Volvo a avut vânzări de peste 571.000 de mașini în 2017, în 100 de țări.

Primus Auto este cel mai mare dealer Volvo din România, derulând peste 60% din volumul total al vânzărilor naționale de autoturisme Volvo.

Comentarii (2)

  • Arogantul
    greieri
    3 4
  • Doar in refacere sourum 1 milion de epuroi?! Mai taie din ele ....
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru