Record de producție: peste 6 milioane de mașini vor fi asamblate de Volkswagen în 2017

de Cornel Șocariciu
Sambata, 30.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen anunță un record de producție. Nemții spun că anul acesta vor asambla peste 6 milioane de mașini. Volkswagen Golf, Passat, Polo, Jetta și Santana au jucat cele mai importante roluri.

În ciuda scandalului Dieselgate, Volkswagen continuă să facă performanță. Oficialii companiei au făcut o serie de calcule și au anunțat că până la finalul anului vor fi asamblate peste 6 milioane de mașini, un record pentru constructorul din Wolfsburg.

Volkswagen Jetta, Golf, Santana (sedan comercializat în China), Passat și Polo sunt modelele care anul acesta au realizat performanțe impresionante. Nemții au înregistrat creșteri semnificative și în dreptul SUV-ului Tiguan. Așa cum era de așteptat, noile Volkswagen Arteon și T-Roc au jucat și ele un rol important în 2017.

Constructorul german produce vehicule în peste 50 de uzine din 14 state și are în portofoliu peste 60 de modele.

Viitorul pregătit de Volkswagen este unul plin de SUV-uri. Nemții au în plan ca până în 2020 să ofere 19 SUV-uri. În același timp, constructorul german își canalizează energia și în dezvoltarea vehiculelor electrice bazate pe familia ID. În 2020 este așteptat hatchback-ul, iar în 2022, clienții vor face cunoștință cu varianta de serie a prototipului ID Crozz, dar și cu modelul bazat pe ID Buzz.

Comentarii (4)

  • Cam nepotrivit titlul ...inainte cu 2 zile de finish.Sau schimbati timpul verbului ,,au fost asamblate,,...sau schimbati anul 2018.
    12 0
  • Vor fi fost*
    2 0
  • VW/WC.
    Marketing vw ....Cine draq mai da bani pe un vw nou in Ro. ?!
    9 8
  • LEXMARK
    Intrebarea este:

    Scriptic sau faptic?...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru