Red Bull lansează noul monopost în 19 februarie: dezvăluirea are loc înainte de rivalii de la Mercedes și Ferrari

de Daniel Popescu
Luni, 12.02.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull a confirmat că va lansa noul monopost în 19 februarie, înainte de rivalii de la Mercedes și Ferrari, însă nu a furnizat informații suplimentare.

Red Bull Racing a anunțat luni planurile pentru lansarea noului monopost pentru sezonul 2018. În cadrul unui post publicat pe contul de pe rețeaua de socializare Twitter, echipa austriacă a dezvăluit că prezentarea noului monopost RB14 va avea loc în 19 februarie.

Echipa nu a furnizat alte amănunte, însă cel mai probabil lansarea va avea loc pe internet, așa cum a procedat și în ultimii ani. Astfel, Red Bull va deveni a doua echipă care lansează noul monopost, după Williams (15 februarie), în contextul în care echipa aștepta de regulă startul testelor de iarnă.

Astfel, pentru prima oară în ultimii ani, noul monopost Red Bull va fi dezvăluit înaintea celor de la Mercedes și Ferrari, care au programat deja lansările oficiale pentru 22 februarie. O zi mai târziu va fi rândul celor de la McLaren să dezvăluie primul monopost cu motor Renault, în timp ce Renault și Sauber vor organiza evenimentele în 20 februarie.

Pentru moment, Toro Rosso este singura echipă care a anunțat lansarea chiar în prima zi de teste de la Barcelona, 26 februarie, în timp ce Force India și Haas sunt singurele echipe care nu au comunicat încă datele de lansare.

Via Red Bull

Comentarii (12)

  • Verstappen, mult succes !
    4 2
  • Datorita faptului ca in acest sezon o sa conteze fiabilitatea RBR porneste cu sansa a 3 a dupa Mercedes si Ferrari
    3 2
  • Formula1
    Bai cand va vad scriind chestii de genul "datorita faptului ca in acest sezon o sa conteze fiabilitatea/viteza in viraje/pneurile, cutare echipa porneste/o sa porneasca dupa x si/sau y" mi se face rusine si scaraba ca sunt roman. De unde d...u le stiti voi pe toate, stiti rezultatele testelor la motoare facute in fabrici stiti totul numai vb-ul "a fi" nu-l stiti sa-l conjugati? Te intreb @ZZZ chiar daca sunt fan Ferrari si mi-as dori ca aceasta echipa sa plece cu dreptul in fata tuturor dar nu-mi permit sa subestimez din timp valoarea nimanui pana nu vad razultatele pe pista.
    7 3
  • @ Formula 1 - 1.Tu ai dreptul sa mi critici comentariul in timp ce eu am voie sa mi exprim parerea 2. Mi-am permis aceasta parere dupa ce-am citit comentariile celor de la RBR care erau nemultumiti dupa ce in acest sezon echipele pot folosi doar 3 motoare in loc de 5
    1 2
  • @ Formula 1 - La inceput de sezon fanii sau comentatori de specialitate fac predictii . de genul asta asa ca nu ti inteleg ofuscarea :)))))))
    1 3
  • comentatorii de specialitate*
    1 3
  • nice...
    Stati sa vedeti ca a schimbat McLaren motorul. Acum au motor de F1 nu de GP2. Va lua Alonso chiar si locul 14. Mult succes!
    1 5
  • @ nice. Nu mai indraznesc sa fac predictii deoarece se supara Formula 1 :))) El insa fiind un fan Ferrari cred ca in adancul sufletului se bucura totusi pentru comentariul tau :))
    2 3
  • Formula1
    Nu-mi intelegi "ofuscarea" deoarece spunandu-ti ca potrivit Aureliei Marinescu ar fi trebuit sa mentionezi ca e doar o parere personala idea cu RBR si nu o certitudine prezentata de tine, cu siguranta ai deschide google-ul sa te informezi "da' cine mai e si aia"...adihneasca-se in pace!
    Motiv pentru care am si scris ca voi astia ma faceti sa-mi fie rusine si scarba ca sunt roman.
    PS."Prefer sa deranjez cu adevarul decat sa fac pe plac cu lingusiri"-Seneca
    3 2
  • @ Formula 1- tu esti un personaj trist rau...Eu n-o cunosc pe Aurelia Marinescu dar in schimb imi dau seama imediat ca toate comentariile de pe aici sunt doar pareri personale si nu certitudini ...Sau eventual ca userii posteaza parerile comentatorilor de specialitate..Sa stii ca prefer sa fiu ca mine pentru ca tu nu esti decat un snob care are o zi proasta si care s-a trezit cu fata la cearsaf... :))) P.S apreciaza faptul ca n-am spus cu ,, fundul in sos'' asta pentru ca sa nu se supere nici Aurelia Marinescu :))))) oricine ar fi aceasta duduie :)))
    2 3
  • '' fundul in sus''
    1 3
  • N-o mai invoca pe Aurelia Marinescu ca si tu ai folosit idea in loc de ideea ...data viitoare asigura-te ca nici tu nu faci greseli inainte de a da altora lectii de gramatica limbii romane
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru