Red Bull prezintă primele imagini cu noul monopost pentru 2019: austriecii modifică radical nuanțele de culori

de Daniel Popescu
Miercuri, 13.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull a publicat primele imagini cu noul monopost pentru sezonul 2019 al Formulei 1, care iese în evidență prin schimbarea nuanțelor de culori.

Red Bull Racing este pregătită să ia startul în noul sezon de Formula 1 și, cu numai 5 zile înainte de prima sesiune de teste din această iarnă, a publicat primele imagini cu noul monopost RB15.

Comparativ cu anul trecut, noul monopost este în continuare albastru, dar are semnificativ mai mult roșu, astfel că cel mai probabil va fi foarte ușor de identificat pe circuite.

Pentru moment, echipa a publicat doar două imagini cu partea frontală și laterală a monopostului, însă Red Bull va efectua și un shakedown pe circuitul de la Silverstone, astfel că probabil va oferi ulterior mai multe imagini.

Tot pe circuitul de la Silverstone efectuează un shakwdown și campioana mondială Mercedes, care și-a prezentat monopostul cu numai câteva ore înainte de Red Bull.

Din punct de vedere tehnic, principala noutate a monopostului Red Bull este utilizarea motoarelor Honda, după încheierea colaborării cu Renault.

Deși producătorul japonez are mult de recuperat pentru a ajunge la nivelul celor de la Renault și, mai ales, Ferrari și Mercedes, cei de la Red Bull sunt optimiști că vor putea obține performanțe bune alături de noul partener.

"Până în Australia nu putem stabili obiective.

Suntem un pic orbi. În Formula 1 contează ce pachet primești. Ești atât de dependent de pachetul pe care i primești încât trebuie să așteptăm", a declarat Max Verstappen.

Via Red Bull

Comentarii (11)

  • este superb monopostul ine nu e de acord cu mine inseamna ca nu este fan al f1 priviti ce aerodinamika are drept sa zik are componente care au fost pe ferrari anul trecut daca priviti atent in rest sunt componente care nu sunt nici pe o masina de pe circuit
    4 22
  • brezaie
    brezaie
    4 6
  • Motor Honda ... hmm - sa vedem dupa prima zi de teste (18 februarie) daca s-a schimbat ceva.
    6 5
  • Va fi interesant de urmarit cate tururi va face Red Bull in zilele dedicate testelor.
    5 3
  • Dupa cum probabil stiti deja, si anul trecut Red Bull a prezentat monopostul nou in culori diferite si apoi la inceputul sezonului au revenit la cele obisnuite.

    Ma astept sa se intample acelasi lucru si acum. E doar o lovitura de marketing ca sa se discute mai mult despre ei si schimbarea lor.

    As fi surprins sa vad ca acestea raman culorile finale pentru sezonul '19.
    5 2
  • Costel
    ii pe monopostul redbul 2019 o debandada coloristica cum nu o fost niciodata la masina austriaca
    ii cumva in acord cu motorul honda? :D
    10 11
  • Marian
    Ei au precizat chiar in articolul de prezentare a monopostului de pe site-ul lor, cum ca aceste culorii sunt doar o editie speciala, cel mai probabil la Melbourne vom avea culorile cu care ne-au obisnuit, la fel ca anul trecut.
    5 1
  • au aparut chiar cum imgini cu monopotul mcklaren
    2 2
  • si inca ceva sunt imagini si cu alfa romeo care are o aripa fata cu totul deosebita de ce am vazut pina acum uitativa pe alte canale si veti vedea
    3 1
  • Interesant monopostul McLaren, as spune cel mai deosebit d.p.d.v. aerodinamic datorita acelor aripi laterale. Chiar abia aștept să-l văd pe pistă, să arate ce poate cu noul motor.
    5 1
  • hahaha
    da , intre timp s-a lansat si McLaren si Zak Brown nu exclude posibilitatea ca ... Alonso sa concureze la ei:) https://www.planetf1.com/news/alonso-could-drive-for-mclaren-in-2019/
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru