Reforma Top Gear: Matt LeBlanc, actorul din serialul Friends, va conduce emisiunea

de Bogdan Mirică
Luni, 26.09.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
După plecarea lui Chris Evans din fruntea noii echipe Top Gear, BBC a decis să apeleze la serviciile lui Matt LeBlanc, unul dintre actorii principali ai seriei Friends.

BBC încearcă să depășească perioada dificilă pe care o traversează emisiunea Top Gear după plecarea vedetelor Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond și după ce Chris Evans, înlocuitorul lor, a părăsit și el platourile de filmare.

În această situație, BBC se vede nevoit să ducă mai departe Top Gear cu ajutorul celorlalți prezentatori, însă are nevoie de o figură centrală. Iar această figură centrală pentru următoarele două sezoane va fi Matt LeBlanc, celebrul actor de la Hollywood și principalul contestatar al lui Chris Evans.

Echipa Top Gear va rămâne aceeași, la fel de stufoasă. Însă, spre deosebire de vechiul sezon, Rory Reid și Chris Harris vor avea mai multe apariții decât în sezonul 23. Sabine Schmitz și Eddie Jordan vor fi și ei prezenți în emisiune, însă cu apariții sporadice. Stig nu va lipsi din platou, fiind simbolul emisiunii.

”Matt a fost extrem de popular printre fanii Top Gear în ultimul sezon. Umorul, căldura și pasiunea lui sunt molipsitoare.

Sunt foarte bucuroasă că a acceptat să lucreze în continuare cu echipa Top Gear”, a declarat Mark Linsey, directorul BBC Studios

Comentarii (1)

  • @Bogdan Mirica. .
    Iti dai seama ca Mark Linsey nu are cum sa fie "bucuroasa", nu?
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru