Regretatul Enzo Ferrari, prea gras pentru a putea fi jucat de actorul Christian Bale

de Bogdan Mirică
Luni, 18.01.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Christian Bale a fost selectat pentru a juca rolul lui Enzo Ferrari într-un film biografic despre acesta, regizat de Michael Mann. Bale s-a retras însă din acest rol din motive medicale.

Personalitatea lui Enzo Ferrari, precum și povestea de succes a companiei pe care a fondat-o nu puteau să nu suscite interesul pentru regizorilor de film.

Prima peliculă, cea dedicată Căluțului Cabrat, dar și lui Enzo Ferrari acoperă perioada anilor `40 și `80 și este produs de italianul Gianni Bozzaacchi. Acesta l-a anunțat deja pe Robert de Niro în rolul principal, adică cel al lui Enzo Ferrari. Pelicula este așteptată spre finalul acestui an.

Cel de-al doilea film dedicat lui Enzo Ferrari va fi mai mult o biografie și va fi construit de celebrul Michael Mann, un regizor și producător american, care și-a mai pus amprenta asupra unor flme ca Ali, Collateral și Public Enemies.

Pentru rolul lui Enzo Ferrari, Michael Mann îl selectase pe Christian Bale, și el un actor extrem de cunoscut la Hollywood, celebru pentru filme ca Empire of the Sun, American Psycho, ultimele filme cu Batman și în Mașinistul. Acesta din urmă, lansat în anul 2004, l-a obligat pe Bale să piardă în greutate 28.5 kilograme.

Transformările lui Christian Bale: Mașinistul vs.
American Hustle

Esential 28.5 kilograme a slăbit Bale pentru filmul Mașinistul.
2017 este anul în care se lansează filmul biografic al lui Enzo Ferrari.
Tocmai această capacitate de a se transforma în recomanda pe Bale și pentru rolul lui Enzo Ferrari, unde trebuia să ia mult în greutate într-o perioadă foarte scurtă, filmul fiind așteptat să debuteze în 2017. Bale a bătut însă în retragere și a declarat că se teme de implicațiile medicale pe care le-ar putea avea un asemenea proces de îngrășare de-a lungul filmărilor. El trebuia să îl joace pe Enzo Ferrari în toate etapele vieții sale. Prin urmare, preferă să refuze rolul principal.

Din fericire pentru Michael Mann, care a mai lucrat și în trecut cu Christian Bale, filmările nu au început. Selectarea actorului principal trebuie să se facă însă destul de repede pentru a nu întârzia filmările.

via carscoop

Comentarii (2)

  • Ciudat, sigur este altceva la mijloc...........

    Bale nu putea sa imbrace un costum special ? eu stiu ca vrea sa fie totul cat mai real, dar ceva "pute" in toata treaba asta.
    5 0
  • Il folosesc pe Mesut Ozil care e identic Enzo in tinerete :-)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru