Renaștere: Land Rover Defender este tot mai aproape de relansare

de Cornel Șocariciu
Marti, 27.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover Defender este un model iconic pentru brandul britanic, iar în 2018 am putea face cunoștință cu noua generație. Viitorul Defender păstrează calitățile în off-road, dar vine cu un design atrăgător și tehnologii de ultimă oră.

Land Rover Defender este unul dintre modelele care au scris istorie pentru o perioadă îndelungată. Din păcate, fanii modelului britanic au suferit când oficialii constructorului au anunțat că Defender iese din producție. Se întâmpla la începutul lui 2016.

Dar oficialii Land Rover au încercat să calmeze spiritele și au declarat că o nouă generație va ajunge pe piață în cel mai scurt timp. Mai exact, în 2018, anul în care sunt celebrate 7 decenii de la apariția lui Land Rover Series I.

Urmareste Automarket
Viitorul Defender va fi la fel de capabil în off-road, dar promite un design ceva mai atractiv și tehnologie de ultimă generație.
Toate aceste elemente au fost gândite pentru a atrage publicul tânăr. Noua generație Defender va miza pe arhitectura noului Discovery, iar gama de motorizări va fi și ea preluată din oferta deja existentă. Ne referim aici la unitățile care fac parte din familia Ingenium și care pot fi asociate unor transmisii manuale sau automate.

"Pentru o perioadă lungă de timp, acest model a reprezentat nucleul emoțional. Pentru a putea duce brandul la un nou nivel, trebuie să dăm naștere unor vehicule care să atragă un grup mai larg de clienți", a declarat Gerry McGovern, directorul departamentului de design din cadrul Land Rover.

Iar britanicii fac aceste eforturi pentru că au în plan o producție anuală de 30.000 de exemplare Defender.

Via | AutomotiveNews

Comentarii (1)

  • Nu am inteles niciodata de ce cei de la LR nu au mentinut productia vechiului modele pana la lansarea celui nou. Oricum, ar fi de dorit ca noul Defender sa se ridice la nivelul predecesorului sau legndar.
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru