Renault a lansat noul Clio Estate Exception

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 20.10.2008
Renault a pregatit o editie speciala destinata versiunii break a modelului Clio III - Estate Exception.

Esential

17.400 euro este pretul noului Renault Clio Estate Exception.

Renault pluseaza in gama modelului sau de mare succes Clio III, prin lansarea unei editii speciale pentru versiunea Estate. Mai precis, Renault va pune la dispozitia clientilor din Europa noul Clio Estate Exception.

In prezent, emblema Exception este prezenta pe versiunea hatchback a modelului Clio, iar de acum inainte va fi disponibila si pe break-ul francez. Exception se distinge prin nivelul de echipare Dinamique care presupune airbag-uri tip cortina, control manual al sistemului de climatizare, volan si schimbator de viteza imbracte in piele, proiectoare de ceata, jante de 16 inch sau cruise-control cu limitator de viteza.

Noul Clio Estate Exception este disponibil in doua variante pe benzina. Vorbim de unitatea Tce de 1.2 litri si 100 CP si de propulsorul de 1.6 16V . Fanii diesel-ului vor putea beneficia de motorul 1.5 dCi in doua varinate de putere, cu 85 si 105 cai putere.

Noul Clio Estate Exception a fost lansat deja in Franta si va fi disponibil in curand in Austria, Belgia, Germania, Italia, Spania, Slovenia sau Elvetia la un pret de pornire de 17.400 euro.

Via | Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru