Renault a prezentat la Geneva noua generatie a lui Megane CC

De Cornel Șocariciu
Publicat Marti, 02.03.2010
Renault a prezentat astazi noua generatie a lui Megane CC. Acesta dispune de acoperis pliabil din sticla si de noua transmisie automata EDC.

Esential

160 CP ofera varful de gama al versiunii diesel al noului Megane CC

Renault a dezvelit astazi in cadrul Salonului Auto de la Geneva noua generatie a lui Megane CC. Modelul francez imbina eleganta si stilul select al unui coupe cu frenezia unui cabrio. Noul Megane CC vine pe piata cu o inovatie in ceea ce priveste materialul din care este fabricat acoperisul pliabil, acesta fiind realizat din sticla si ofera o panorama completa chiar si atunci cand este folosit in configuratie coupe. De asemenea, designul exterior se remarca prin blocurile optice spate de culoare rosu inchis si prin stopurile pe frana semnalizate prin intermediul LED-urilor.

Megane 3 CC dispune si de noua transmisie automata cu dublu-ambreiaj EDC (Efficient Dual Clutch) care se remarca printr-un raspuns rapid la cerintele soferului dar si prin emisii de CO2 scazute si consum de carburant redus in comparatie cu echivalentul sau manual. In ceea ce priveste motorizarile oferite de Renault, francezii au pregatit trei propulsoare pe benzina si trei unitati diesel.

Versiunea entry-level pe benzina oferita de Renault este concretizata printr-un propulsor de 1.6 litri prevazut cu 16 supape gata sa ofere 110 cai putere si cuplat la o transmisie manuala cu sase rapoarte.

Cel de-al doilea motor pe benzina oferit de francezi este noul TCe 130 care livreaza 130 CP. Varful de gama al versiunii pe benzina este reprezentat de propulsorul de 2.0 litri care livreaza 140 cai putere.

In ceea ce priveste propulsoarele diesel, toate cele trei unitati oferite de Renault respecta normele Euro 5. Propulsorul de pe versiunea entry-level livreaza 110 cai putere si poate fi cuplat fie la noua transmisie automata EDC, fie la o cutie manuala cu sase rapoarte. Cel de-al doilea motor diesel livreaza 130 cai putere, iar varful de gama oferit de francezi va oferi clientilor 160 cai putere transmisi prin intermediul unei cutii de viteze manuala cu sase rapoarte.

Via | Renault

Comentarii (3)

  • Narcis
    Spatele arata bestial! Partea frontala imi aminteste de hatchback care este al naibii de urata si anosta! Vreau una deasta cu culoare roz-bombon! Visul oricarui barbat sa aiba o masina roz! I love it!
    6 2
  • vasile pop
    Muuuuulllt mai bine arata Focus CC
    3 5
  • .................
    cea mai tare din concurenta
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru