Renault Alaskan, noul pick-ul al constructorului francez, îşi arată colţii într-un teaser înaintea lansării oficiale

de Daniel Popescu
Miercuri, 29.06.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a dezvăluit un teaser pentru noul pick-up Alaskan bazat pe conceptul cu acelaşi nume care va fi prezentat joi în premieră mondială.

Cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie a anului trecut, Renault a prezentat conceptul unui pick-up pe nume Alaskan.

La mai puţin de un an distanţă, conceptul este pe punctul de a deveni model de serie, prezentarea oficială urmând să aibă loc joi seară. Înainte de lansarea oficială, constructorul francez a publicat un teaser cu noul model care evidenţiază o grilă agresivă, asemănătoare cu cea a conceptului.

De altfel, este de aşteptat ca designul modelului de serie Renault Alaskan să fie unul apropiat de cel al conceptului. Acesta din urmă s-a remarcat prin roți imense de 21 de inch și faruri cu tehnologie LED, în timp ce designul părții frontale pare împrumutat de la modelul Kadjar. 

De asemenea, conceptul mai prezenta o serie de tehnologii interesante, ca de exemplu camere video încorporate în locul oglinzilor retrovizoare, dar și o benă suficient de mare pentru a putea primi câteva biciclete sau un set complet de camping. Conceptul folosea o caroserie cu dublă cabină, dar Renault spunea că în versiunea de serie modelul Alaskan va fi disponibil și în variantă cu cabină simplă.

Sarcina maximă a versiunii de serie va fi de 1.000 kg.

Comentarii (1)

  • Interesant ca si Mercedes-ul bazat pe aceeasi platforma a aparut in poze spion prin diverse publicatii online.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru