Renault Alpine Vision: conceptul futurist creat de francezi pentru jocul Gran Turismo 6

de Bogdan Mirică
Miercuri, 28.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a dezvăluit astăzi Alpine Vision Concept, propunerea sa futuristă pentru lumea curselor virtuale din Gran Turismo 6.

După o serie de imagini de tip teaser, Renault se aliniază trendului lansat de celebrul joc GranTurismo, constructorul francez a lansat competitorul său pentru lumea virtuală a curselor, supercarul concept Alpine Vision Gran Turismo.

Rodul imaginaţiei designerilor şi inginerilor care se ocupă şi de renaşterea brandului Alpine, conceptul creat pentru jocul Gran Turismo 6 va fi disponibil începând cu data de 3 martie pentru pasionaţii curselor virtuale. Conceptul va fi expus şi în mărime naturală în cadrul Festivalului Automobilelor Internaţionale din Paris şi al Show-ului Retromobile 2015, desfăşurat tot în capitala Franţei, la Porte de Versailles.

Esential 450 de cai putere oferă Renault Alpine Vision Gran Turismo.
Desenat cu ajutorul unor linii futuriste şi poate prea avansate pentru epoca actuală, noul Renault Alpine Vision Gran Turismo se foloseşte de un motor V8 de 4.5 litri pe benzină, capabil să dezvolte 450 de cai putere la 6500 de rotaţii şi un cuplu motor de 580 Nm la 2000 de rotaţii.

Toate aceste resurse, combinate cu o masă totală de numai 900 de kilograme şi o distribuţie a greutăţii 47/53, supercarul idealist promite o viteză maximă de 320 de km/h.

Comentarii (1)

  • alb albastru rosu = :*
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru