Renault amana lansarile modelelor de top ale gamei

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 08.08.2008
Lansarile noilor generatii VelSatis si Espace s-au amanat pentru o data ulterioara din cauza lipsei pietei pe aceste segmente.

Publicatia franceza La Tribune sustine ca, in urma rezultatelor sub asteptari in privinta vanzarilor noii generatii Laguna, dezvoltarea modelelor de top ale gamei Renault va fi amanata. Motivele se leaga de rationalizarea costurilor si de piata slaba existenta in acest moment pentru astfel de modele.

Astfel, dupa ce noul Espace a fost deja reprogramat, noua generatie a lui Renault VelSatis isi va schimba si ea termenul de lansare pe piata. Vor urma toate celelalte modele de top ale gamei, francezii analizand serios posibilitatile de amanare a prezentarii acestora pentru a intampina cererile crescute din alte segmente ale pietei.

via | Automotive News

Comentarii (3)

  • Poate amana toate modelele lor de c.c.t sa le mai lanseze. :)
    0 0
  • dadada
    ABIA ASTEPT NOUL VELSATIS !
    0 0
  • marian
    misto
    Astia ce credeau ca o sa rupa piata cu noua Laguna? Viseaza prea frumos oamenii astia. Dupa ce ca au facut o masina urata din cale afara mai vor sa aiba si performante la vanzari. Si VelSatisul ala e o ciudatienie de masina care se vrea concurent la audi a8 sau bmw seria 7. sa fim seriosi dar cine are bani nu merge cu o chestie de genul ala, ar striga lumea dupa tine pe strada: FREAK!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru