Renault Clio facelift, spionat intr-o parcare

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 30.01.2009
Un blog olandez a publicat o fotografie a noului Renault Clio facelift, surprinsa intr-o parcare subterana. Hatchback-ul este asteptat in primavara la Geneva.

Pentru cei care nu mai au rabdare sa astepte dezvaluirea noului Renault Clio facelift la Geneva, fanii constructorului francez au publicat pe un blog olandez o imagine a noului model, surprinsa intr-o parcare.

Renault va avea o lista lunga de premiere pentru Geneva, la standul francezilor urmand sa se regaseasca noul Megane Coupe RS, Scenic si Grand Scenic facelift si bineinteles Clio facelift.

Imaginea surprinsa dezvaluie liniile preluate de Clio de la fratii mai mari, Laguna si Megane, la nivelul aspectului frontal. Aceleasi modificari se vor regasi si pe varianta CLio Sport Tourer, asteptata si ea la Geneva.

via | CarScoop

Comentarii (3)

  • si marmota...
    "surprins" cu fustele ridicate si numele pe tablita ....de-a dreptul surprins!
    0 0
  • Flavius
    Frumoasa
    Daca are botul la fel ca Megane si Laguna,pacat ca si-au batut joc de o masina foarte frumoasa.
    0 1
  • Andrei.
    oooo da!
    OOOOO DA ! Chiar spionat, zici ca e expusa la showroom, nici acolo nu e pozata in halu' asta de detaliu :-j sa fim seriosi :)))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru