Salonul Auto de la Paris 2014

Renault Espace: noua generaţie va fi lansată luna viitoare alături de divizia premium Initiale Paris

Publicat Joi, 04.09.2014
de Bogdan Mirică
Comenteaza 6
Renault Espace: noua generaţie va fi lansată luna viitoare alături de divizia premium Initiale Paris - Poza 1
Programul Renault în cadrul Salonului Auto de la Paris va fi unul extrem de încărcat. Francezii vor dezvălui noua generaţie a familistului Espace, dar şi noua linie premium Initiale Paris.

Renault va lua parte la ediţia din acest an a Salonului Auto de la Paris cu un model complet nou. Pe lângă conceptul despre care vehiculează mai multe surse, Renault va dezvălui şi noua generaţie a lui Espace, cel mai mare produs al gamei.

Modelul de familie va fi inspirat de conceptul Initiale Paris, expus cu un an în urmă în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Bazat pe noua platformă modulară CFM1 a Alianţei Renault-Nissan, noul Espace va fi propulsat de noua generaţie de motoare TCe şi dCi.

Spaţiul interior va fi generos, ampatamentul urmând să crească în comparaţie cu actualul model. Asta înseamnă loc suficient pentru şapte pasageri şi pentru bagajele lor.

Debutul noului Espace ar putea consemna şi introducerea liniei de versiuni premium Initiale Paris. Ea ar urma să fie expusă pe monovolumul francez şi să lanseze atacul împotriva unor alte modele de acest tip, regăsite în gama Ford Vignale sau Citroen DS.


Comentarii (6)

  • Paris Hilton
    Vreau si eu una !
    17 3
  • Acealasi design stil Vel Satis/Avantime si probabil ca aceeasi soarta finala va avea si aceasta noua gama premium Renault...
    8 17
  • N-ai decat... Paris.
    6 7
  • Bravo Renault! Bravo din tot sufletul pentru ca nu va deziceti de la caracterul inovator pe care produsele voastre l-au avut dintotdeauna!

    Francezii dau dovada de acelasi curaj in ceea ce priveste designul ca si la lansarea primului Espace. Carcotasii au avut aceleasi reactii si in 1984. Si atuncii, ca si acum, masina avea un aspect care depasea vremurile cu aproximativ 20 de ani. Comparati primul Especae cu produse similare ale altor producatori europeni la acea data si veti vedea cati ani lumina sunt intre ele in ceea ce priveste aspectul!
    11 1
  • @mishazaitev

    numai ca primu espace este conceptu' lu' Matra nu inovatia lui Reno
    3 6
  • @abc dar Renault are meritul ca a riscat, parca Citroen (nu sunt foarte sigur) a refuzat
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru