Renault Koleos: viitor SUV

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 28.09.2006
Francezii de la Renault a inaugurat la Paris conceptul Koleos, din care va deriva viitorul SUV al constructorului din Hexagon.

“Aventura in fiecare zi”. Acesta este sloganul sub care Renault a prezentat la Salonul Auto de la Paris conceptul Koleos, cel care va sta la baza viitorului SUV Renault, prevazut pentru 2008.

Conceptul incearca sa uneasca toate caracteristicile tehnice ale unui SUV cu linie dinamica si materialele hi-tech plus functionalitatea interna ale unui monovolum. Motorul de sub capota lui Koleos este dieselul de 2.0 litri si 180 de cai putere cu filtru antiparticule. Noul concept este dezvoltat pe o platforma comuna Renault-Nissan si este lung de 4520 mm, lat de 1890 mm, inalt de 1700 mm si dispune de imbunatatirea estetica pe care o poate aduce un set de jante de 19 inch.

Nu lipsesc nici caracteristicile tuturor conceptelor moderne, cum sunt plafonul panoramic din sticla, complexul sistem multimedia din habitaclu – care arata in timp real informatii legate de inclinarea suprafetei de rulare, altitudinea acesteia sau despre presiunea atmosferica. In arsenalul de sisteme tehnice si de siguranta se afla la loc de cinste si ABS, ASP, Emergency Brake Assist, Hill Down Control si Hill Start Assist.

Comentarii (1)

  • Renault Koleos
    Daca vor face un SUV cu 4 locuri, pentru romani nu va avea o valoare prea mare!
    Consider ca o masina cu 5 locuri deserveste si pe cei care vor 4 locuri.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru